Stiri Juniori U13 Feminin

Pesic a ratat primul meci de la transferul la CSM Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.11.2012

Milos Pesic a ratat un meci oficial pentru prima dată de la transferul său la CSM Oradea. Sârbul ce va împlini vârsta de 28 ani a suferit o entorsă în meciul cu BC Timișoara motiv pentru care i s-a recomandat repaos. Astfel, el nu a făcut deplasarea la Brazi pentru meciul cu CSU Asesoft Ploiești, din etapa a 6-a în sezonul regulat al Ligii Naționale, adjudecat de orădeni cu scorul de 94-85.

Jucătorul de 2.05 metri s-a transferat la CSM Oradea în vara anului 2011, după cinci ani la BC Timișoara (în care se include și o scurtă perioadă petrecută la U Mobitelco Cluj). În ultimii patru ani (de când există statistică publicată la fiecare meci de campionat), incluzând startul acestui sezon, Pesic a bifat 168 prezențe în baschetul românesc. El a avut în fiecare sezon mecii de peste 32 minute pe meci.

Un aspect foarte interesant legat de Milos Pesicse leagă de faptul că este apreciat de către antrenorii cu care a lucrat, fiind extrem de serios și de atent la absolut toate detaliile ce țin de viața unui sportiv. Concret: nu pierde nopțile, se odihnește în fiecare după-amiază, schimbă echipamentul în pauza fiecărui meci, se îmbracă în momentul în care este retras pe bancă, este foarte atent cu alimentația. Toate aceste aspecte contează în viața unui sportiv, iar faptul că nu pierde vremea cu aspecte ce nu au nicio legătură cu activitatea de baschetbalist profesionist se vede în istoricul său medical: nicio accidentare serioasă în întreaga carieră.

Foto: Anca Cheregi 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!