Stiri Juniori U13 Feminin

Phoenix a spart gheaţa în Liga Naţională

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
12.10.2013

88-66

25-12, 18-12, 23-15, 22-27

  Statistica  

Atmosferă de sărbătoare sâmbătă seara în noua sală a sporturilor Dunărea din oraşul de la Dunăre. Gălăţencele lui Sakis au făcut spectacol şi au obţinut o victorie entuziasmantă. Fetele de la Phoenix au învăţat din greşelile comise în prima etapă, cele trei americance din lotul gazdelor: Cherise Daniel, Earnesia Williams şi Denise Fairbanks au câştigat duelul cu conaţionalele din tabăra Oradei: L'Oreal Joy Price, Ceciley Johnson, Suanda Ashford, Alexia Adams şi aici a fost cheia partidei. Gazdele au intrat pe teren motivate şi au avut +19 puncte pe tabela la pauza mare. Cea mai mare diferenţă s-a înregistrat pe tabelă în min. 28, scor 58-31.

Orădencele au avut un reviriment în ultimul sfert dar asta şi pe fondul schimbărilor din tabăra gălăţeană. O victorie meritată pentru Phoenix Galaţi primită cu ropote de aplauze de un public care a umplut tribuna.

Pentru Galaţi au marcat: Hurduc 1p, Daniel 23 p (4x3), Ionescu 13 p, Fairbanks 16 p, Williams 20 p, Ardeleanu 6p (2x3), Alaiba 5p, Filip 4p.

Pentru Oradea au marcat: Gavra 3p, Adams 11 p (1x3), Price 29 p (1x3), Chiş 2p, Johnson 2p, Badi 2p, Ashford 17 p.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!