Stiri Juniori U13 Feminin

Presezon 2012 - CSM Oradea s-a impus în meciul cu Alba Fehervar

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.09.2012

CSM Oradea a depăşit pe Alba Fehervar, scor 63-56, în cadrul unui meci de pregătire desfăşurat în cursul serii de duminică (16.09), în Ungaria.

Formaţia pregătită de către Cristian Achim a realizat un parţial de 21-6, pe fondul aruncărilor de la distanţă ale lui Silviu Lupusavei, cu care a încheiat partida, pentru a se impune la o diferenţă de şapte puncte. Prima repriză a fost extrem de echilibrată, gazdele având un avantaj minim, scor 28-26, după 20 minute de joc. Alba Fehervar (fosta Albacomp Szekesfehervar) s-a desprins la opt puncte, scor 49-41, consemnat cu zece minute înainte de finalul partidei.

Silviu Lupusavei a fost principalul marcator al partidei. Fundaşul CSM-ului a avut 26 puncte, incluzând şase coşuri de trei puncte. Daniel Dillon a adăugat 15 puncte, iar Milos Pesic a terminat cu 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Cox a avut 14 puncte, iar Szabo a terminat cu 12 puncte pentru Alba.

Maghiarii a jucat cu doar doi jucători străini în condiţiile în care cei de la Alba Fehervar au hotărât să îi rezilieze contractul americanului Josiah Turner. Motivul acestei decizii se leagă de problemele de atitudine ale americanului faţă de club.

CSM Oradea bifează al doilea succes în trei zile pe teritoriul Ungariei după succesul, scor 66-60, în faţa lui Atomeromu Paks. La finele săptămânii următoare bihorenii vor reveni în Ungaria pentru a participa la un turneu organizat de campioana acestei ţări, Szolnok Olaj KK.

Foto: kosarlabda.ase.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!