Stiri Juniori U13 Feminin

Prima victorie pentru CSM U Oradea după 17 luni de secetă

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.10.2013

Etapa a 3-a din Liga Națională de baschet feminin a consemant un lucru interesant din punct de vedere statistic.

Prim-divizionara CSM U Oradea a reușit să câștige duelul disputat în deplasare cu Universitatea Cluj-Napoca, scor final 74-68, lucru ce a consemnat prima victorie a orădencelor după un an și jumate în care nu au mai cunoscut gustul succesului.

Ultimul succes izbutit de echipa de pe Crișul Repede s-a realizat pe data de 9 mai, 2012. Orădencele au învins cu scorul 70-63 pe Olimpia București, în play-out, în meciul decisiv pentru stabilirea locurilor 13-14 al sezonului 2011/2012. De atunci, a trecut un sezon întreg în care Oradea a bifat înfrângeri pe linie (26), marea mojoritate fiind la diferențe destul de mari, dar și 4 insuccese în actuala ediție de campionat (2 în cupă și 2 în campionat).

În această vară, se vorbea tot mai mult de desfințarea echipei CSM U Oradea, oficialii clubului nereușind să gasească fonduri necesare pentru participarea în LNBF. Cu toate acestea, lucrurile s-au rezolvat până la urmă și echipa a fost înscrisă în campionat. Ba mai mult, orădencele au reușit să perfecteze contracte cu 4 jucătoare străine, iar acest lucru s-a văzut în duelul de sâmbătă seară când au reușit să iasă învingătoarea în fața Clujului, o echipă ce dispune doar de o stranieră.

Foto: Marton Zoltan

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    investitii mici, succese pe masura!!!
    americancele au castigat singure meciul, aportul lor fiind mai mult decat clar!!!

    cu 10 ani în urmă (20.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!