Stiri Juniori U13 Feminin

Prima victorie pentru SCM CSS Craiova în Liga Națională

Ionuț Greere

Ionuț Greere
19.11.2014

Formația SCM CSS Craiova a obținut în această după-amiază prima victorie în Liga Națională după ce a învins Universitatea CSM Oradea cu scorul de 72-68. Pe sferturi  14-25, 18-12, 18-17, 22-14

Oltencele au un activ de 1-11, în vreme ce orădencele au un bilanț de 2 victorii și 11 înfrângeri.

Primul sfert a fost dominat clar de formația oaspete care a avut un parțial de 15-0. Irina Moțățeanu și Adina Pop au ținut Craiova în viață cu aruncări de la distanță și eficiență maximă de la linia de libere. Primele 10 minute s-au încheiet cu scorul de 14-25. A doua parte a primei reprize a revinit oltencelor la 6 puncte, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 32-37. Diferența putea fi și mai mică dacă Ninu nu se grăbea să arunce de la distanță în locul unei finalizări simple pe contraatac.

Primele puncte ale sfertului 3 au aparținut Ralucăi Matei, dar Gavra a răspuns cu o aruncare de la distanță. Moțățeanu a întors serviciul și a punctat și ea din spatele semicercului. După patru minute de la începutul celei de a treia perioade Craiova a reușit să egaleze, 41-41, dar pe un final tensionat oaspetele se desprind la două posesii, 50-54. Ultimele 10 minute au fost dramatice. Matei reduce din diferență, iar Adina Pop cu o aruncăre din 45 de grade aduce Craiova în avantaj, 55-54. Gazdele se desprind la 6 puncte 61-55 la mijlocul sfertului. Cu toată opoziția oaspetelor , alb-albastrele nu mai cedează inițiatica și fetele lui Paul Nicolae obțin primul succes în Liga Națională, scor 72-68.

Pentru SCM CSS, Irina Moțățeanu a totalizat 26 de puncte, 12 recuperări și 6 pase decisive, Adina Pop 24 de puncte și 3 recuperări. În replică, Fila Simth cu 18 puncteși 10 recuperări, respectiv Bianca Smiley cu 12 puncte și 10 recuperări au fost cele mai eficiente din tabăra orădeană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!