Stiri Juniori U13 Feminin

Radu Vîrnă a semnat cu CS Vâlcea 1924

Radu Vîrnă a semnat cu CS Vâlcea 1924

Luni, 19 iunie, CS Vâlcea 1924 a anunțat primul jucător care se va alătura lotului pregătit de Hristu Șapera. Este vorba de Modibo Diaby, baschetbalist care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la U-BT Cluj-Napoca.

Astăzi, 21 iunie, nou-promovata în Liga Națională de Baschet Masculin a anunțat un nou transfer: Radu Vîrnă. Chiar dacă are doar 25 de ani, baschetbalistul originar din Focșani are deja opt sezoane în LNBM.

Vîrnă a debutat în stagiunea 2015-2016, la CS Phoenix Galați, însă a trecut rapid la CS Dinamo București, unde a stat până în 2017. Apoi, după câștigarea Campionatului European, divizia B, acesta a semnat cu SCM U Craiova.

În perioada 2018-2021, Vîrnă a evoluat pentru CSA Steaua București, după care s-a întors la Craiova și i-a ajutat pe alb-albaștri să ajungă în finala Cupei României. În vara anului trecut, jucătorul de 1.90 metri a decis să revină la Dinamo București dar, din cauza unei accidentări, a ratat o mare parte din sezon.

Așadar, Radu Vîrnă își va continua cariera la CS Vâlcea 1924, una dintre cele două formații care au promovat în această vară în Liga Națională. În total, Vîrnă are peste 150 de meciuri în campionatul românesc, cu medii de 5.8 puncte, 2.0 recuperări și 1.6 pase decisive.

*foto: Facebook – SCM U Craiova

3 comentarii la aceasta stire:
  • MJ23_mvp :

    Buna jucător
    Pentru Vâlcea, mă așteptam să fie dorit de Craiova, Pitești, Constanța. De la aceste echipe nu se aud vesti? Antrenor la Pitești, Constanța, fara vești?

    cu 10 luni în urmă (21.06.2023) Raspunde
  • Suporterrrr :

    Constanta
    Avand in vedere ca Olteanu e unul dintre fondatorii echipei de baschet nu cred ca va fi schimbat

    cu 10 luni în urmă (21.06.2023) Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Succes
    Sa fie cu noroc transferul. Cat mai multe coșuri, raducule

    cu 9 luni în urmă (12.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!