Stiri Juniori U13 Feminin

Runda a 9-a se termină la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.11.2012


 Liga Națională

 Etapa 9



Arena Antonio Alexe
- ora 20 -

7-1  Fișa Meciului  3-5

Etapa a 9-a în Liga națională de baschet masculin se va sfârși luni (26.11), la Arena Antonio Alexe din Oradea. CSM-ul din localitate primește vizita lui CSȘ Giurgiu, într-o partidă programată să demareze cu începere de la ora 20 (informația de pe alte canale de informare, potrivit cărora meciul demarează la ora 19:30, nu este corectă). 

Meciul aduce față în față două echipe aflate în situații diametral diferite. Gazdele au o serie de trei victorii consecutive și un bilanț general de 7-1, în vreme ce oaspeții acestui meci au pierdut ultimele patru partide disputate, asta după ce s-au calificat în cupă, respectiv au bifat trei victorii în primele patru etape.

Echipa lui Cristian Achim este adeptă a unui baschet colectiv. Spre deosebire de sezonul precedent au fost implementate câteva caracteristici suplimentare. CSM-ul are un joc în tranziție ofensivă mult îmbunătățit, dispune de un conducător de joc cu o viziune excelentă și în acelși timp echipa are o rotație mai bună, fiind un adversar greu de citit pentru orice adversar. Într-un meci precum cel cu CSȘ Giurgiu, echipa de pe malul Crișului Repede va trebuie să aibă răbdare și să-și joace cărțile așa cum știe. Altfel spus, orădenii nu-și pot permite să intre în jocul ritmat și fizic al adversarului.

În schimb, CSȘ Giurgiu are un lot de jucăptori foarte atletic. Este o echipă imprevizibilă și e foarte dificil de jucat împotriva ei în sistem om la om. Totuși, jocul colectiv, cu precădere pe faza ofensivă, are anumite carențe ce pot să creeze dificultăți, în special unor adversari potenți din punct de vedere defensiv. De asemenea, echipa lui Chris Terrell ar putea întâmpina probleme în fața ofensivei organizate a CSM-ului.

Înaintea acestei partide nu se anunță absențe de marcă. Loturile ambelor sunt complete.

Brigada de arbitri delegată la acest meci e formată din următorii: Doru Vinași, Alin Mircea Faur și Adrian Habor. Comisar din partea FR Baschet este Romi Stănciulescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!