Stiri Juniori U13 Feminin

SCM CSS Craiova întâlnește U CSM Oradea

Ionuț Greere

Ionuț Greere
18.11.2014

Miercuri, 19 noiembrie, SCM CSS Craiova primește vizita celor de la Universitatea CSM Oradea, într-o confruntare din cadrul etapei cu numărul 12, penultima a Ligii Naționale baschet feminin. Startul partidei este programat la ora 13.00, iar confruntarea va avea loc în Sala Sporturilor Ion Constantinescu din Craiova.

Oltencele ocupă ultima poziție în clasament cu doar 11 puncte, în vreme ce orădencele se află pe locul 11 cu 13 puncte. În ultima etapă, SCM CS Craiova a pierdut la Alexandria, scor 91-52. Ultimul meci pe care l-au disputat elevele antrenate de Adriana Niculescu este cel cu Nova Vita Tg. Mureș din propriul fief,  meci în care oaspetele s-au impus cu scorul de 90-58.

Cea mai bună marcatoare din tabără Craiovei este Irina Moțățeanu cu o medie de 15 puncte de meci, iar de la Oradea, Fila Simth are o medie de 11,5 puncte pe meci.

Istoricul confruntărilor directe este încă favorabil craiovencelor, care s-au impus în 6 din cele 10 partide disputate. În sezonul precedent U CSM Oradea s-a impus în ambele partide, 83-70 în Bănie, respectiv 101-46 pe malul Crișului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!