Stiri Juniori U13 Feminin

Suanda Ashford record personal de puncte

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
26.11.2013

Americanca Suanda Ashford a fost cea mai bună marcatoare pentru Universitatea CSM Oradea în înfrângerea suferită cu Olimpia CSU Brașov. Orădencele au cedat cu scorul final de 68-85.

Ashford a realizat cea mai bună performanță personală la puncte marcate în actualul sezon din Liga Națională de baschet feminin. Ea a avut 10/13 la aruncările de 2 puncte, 1/3 la cele de 3 puncte și 7/8 la libere pentru un total de 30 puncte. Americanca a mai adunat 5 recuperări, un assist și 2 mingi pierdute pentru un indice de 28 în dreptul eficienței.

În sezonul 2013/2013 al LNBF, Suanda Ashford a acumulat o medie de 18.7 puncte pe meci, la care se mai adaugă 9.6 recuperări, 1.9 pase decisive pentru 21.4 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!