Stiri Juniori U13 Feminin

Suspendări dictate pentru arbitrii de la meciul CSM VSKC Miercurea Ciuc – CSA Steaua

Suspendări dictate pentru arbitrii de la meciul CSM VSKC Miercurea Ciuc – CSA Steaua

Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet a decis suspendarea brigăzii care a oficiat jocul dintre CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSA Steaua București, din cadrul etapei a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin. „Militarii s-au impus pe terenul harghitenilor cu 89-86.

Potrivit CCAbC, oficialii Amalia Marchiș, Vlad Potra și Vlad Dumitrescu au primit două etape de suspendare, ca urmare a partidei de la Miercurea Ciuc.

Comunicatul emis pe frbaschet.ro:

"În urma raportului comisarului FRB nominalizat la meciul dintre echipele CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSA Steaua București (calificativ slab pentru cei 3 membri al brigăzii de arbitri) din cadrul etapei 5 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, disputat în data de 23 octombrie 2021 în sala Eross Zsolt și a protestului înaintat de echipa CSM VSKC Miercurea Ciuc, membrii CCAbC s-au reunit și au solicitat un raport suplimentar din partea Video Observer-ului partidei. În urma analizei rapoartelor și a vizionării jocului integral, s-au constatat greșeli repetate de interpretare a Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet de către brigada de arbitri de-a lungul întregii partide.

În urma celor constatate, CCAbC decide:

- suspendarea pentru 2(două) etape a tuturor membrilor brigăzii de arbitri (Marchiș Amalia, Potra Vlad, Dumitrescu Vlad), conform articolului 54 al Regulamentului de Organizare și Funcționare a Activității Arbitrilor de Baschet din România."

După acest joc, CSA Steaua București a bifat al treilea succes stagional, în timp ce Miercurea Ciuc are 0-5 record în LNBM.

*foto: eurohoops.net

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Asa-i in baschet
    Dupa această masura disciplinară,Steaua rămîne cu victoria,iar arbitrii cu suspendarea!
    C-asa-i in baschet 😂!

    cu 2 ani în urmă (26.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii