Stiri Juniori U13 Feminin

TF U13 F - Dan Dacian București a câștigat titlul

TF U13 F - Dan Dacian București a câștigat titlul

Campionatul Național U13 Feminin a ajuns la final duminică, 14 mai, după ultimul meci din cadrul turneului final de la Târgu Secuiesc. Dan Dacian București a câștigat clar partida cu CSM București.

Duelul formațiilor bucureștene a fost controlat de ACS Dan Dacian, care nu s-a văzut deloc condusă și după 13-10 în primul sfert a urmat un parțial câștigat cu 14-2. Pe parcursul reprizei secunde au venit nouă puncte de la CSM București, pentru ca scorul final să fie 55-21 în favoarea lui Dan Dacian București.

Delia Ștefania Capotă a terminat cu 14 puncte, 16 recuperări și 5 intercepții pentru campioane, iar Bianca Stan a fost singura în double figures pentru CSM București cu 10 puncte, 6 recuperări și 5 intercepții.

Dan Dacian București a încheiat acest sezon în Campionatul Național U13 Feminin cu un bilanț de 17 victorii și 2 înfrângeri.

În finala mică s-au întâlnit NBS Cluj-Napoca și KSE Târgu Secuiesc, formația clujeană reușind să se impună cu 43 la 38. Raisa Suller a avut 11 puncte și 11 recuperări pentru învingătoare, iar Iringo Benedic a contribuit cu 14 puncte, 8 recuperări și 5 intercepții pentru KSE Târgu Secuiesc.

Clasamentul în urma turneului final de la Târgu Secuiesc arată astfel:

  1. Dan Dacian București
  2. CSM București
  3. NBS Cluj-Napoca
  4. KSE Târgu Secuiesc
  5. CSȘ Sfântu Gheorghe
  6. CSȘ Brașovia Brașov
  7. CSȘ Ploiești
  8. CSO Voluntari

*foto: Facebook Dan Dacian București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!