Stiri Juniori U13 Feminin

TF U13 Feminin - CSȘ Alexandria este campioana sezonului 2021-2022

TF U13 Feminin - CSȘ Alexandria este campioana sezonului 2021-2022

CSȘ Alexandria a cucerit titlul național la categoria U13 Feminin, după 48-44 în ultimul meci al Turneului Final de la Târgu Jiu împotriva formației Dan Dacian București, duminică (08.05).

Alexandria a început excelent finala și avea 9-0, scorul la finalul primului sfert fiind 15-9. Dan Dacian București a putut să-și țină adversara la doar două puncte marcate în următoarele 10 minute și la pauză era 22-17 pentru gruparea bucureșteană. Alexandria a întors situația de pe tabelă în favoarea sa (34-31) și a marcat 31 de puncte în repriza secundă, pentru 48-44 la final.

Alexia Babadac a terminat finala cu 28 de puncte marcate și 7 recuperări, iar Maria Carmen Dan a fost principala marcatoare de la Dan Dacian București (15 puncte, 11 recuperări).

Antrenorul Mădălin Piperea s-a putut baza pe următorul lot de jucătoare: Ioana Vanessa Velcea, Roxana Crina Horlea, Oana Andreea Tudor, Alexia Florentina Cornea, Andreea Bianca Gogoi, Corina Alesia Maria Horlea, Maria Cristina Pană, Enya Brîncoveanu, Alexia Babadac, Maria Adelina Dumitrașcu, Maia Maria Nițu și Adriana Victoria Popescu.

În finala mică s-a impus Rookies Oradea împotriva lui Smart Basketball Team Cluj-Napoca, scor 56-32.

CSȘ Alexandria a terminat sezonul cu un bilanț de 21 de victorii și 2 înfrângeri, fiind singura echipă care a putut să o învingă pe Dan Dacian București.

Clasamentul Turneului Final al CN U13 Feminin:

  1. CSȘ Alexandria
  2. Dan Dacian București
  3. Rookies Oradea
  4. Smart Basketball Team Cluj-Napoca
  5. CSM Târgu Jiu
  6. CS Olimpia București
  7. Sportul Studențesc București
  8. NBS Cluj-Napoca
  9. Gladius Târgu Mureș
  10. CS Universitatea Valbon Arad
  11. CSȘ Sibiu
  12. LT Lucian Blaga Reghin

*foto: YouTube CSM Târgu Jiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!