Stiri Juniori U13 Feminin

"U" Cluj primește vizita celor de la CSM Oradea

Paul Olar

Paul Olar
18.10.2013

Liga Națională

Etapa II

Sâmbătă, ora 16:00

0-2 Fișa meciului 0-2

Etapa a treia a Ligii Naționale de baschet feminin le aduce sâmbătă față în față pe Universitatea Cluj-Napoca și CSM Oradea, într-o dispută ce va avea loc la Sala Sporturilor "Horia Demian", cu începere de la ora 16:00.

Achizițiile unor jucătoare străine cu experiență în România nu a avut efectul dorit pentru niciuna dintre combatante în debutul stagiunii 2013/2014. Înfrânte în partida precedentă în fața Rapidului, clujencele revin în propriul fief, acolo unde au fost surclasate și de ICIM Arad.

În schimb, bihorencele se află la a doua deplasare consecutivă, după ce în weekend, Adams și compania au fost învinse la Galați, de către nou-promovata Phoenix.  La fel ca oponentele de pe malul Someșului Mic, baschetbalistele de la CSM nu au avut nicio șansă în etapa inaugurală, din moment ce au dat piept cu CSM Satu Mare, un adversar cu pretenții în acest sezon.

Așadar, ambele grupări sunt în căutarea primului succes în campionat, fetele lui Florin Covaciu dispunând totuși de avantajul statisticilor și al propriului teren.

New layer...
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!