Stiri Juniori U13 Feminin

U CSM Oradea, performanță negativă greu de egalat

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.09.2012

u csm oradeaUniversitatea CSM Oradea a pierdut al doilea meci consecutiv în Liga Națională de Baschet Feminin sezonul 2012/13.

Bihorencele au fost învinse sâmbătă de Rapid București, scor 59 - 41, după ce în urmă cu o săptămână pierduseră pe teren propriu cu Olimpia București, scor 60 - 72.

Cele două înfrângeri au în comun și un fapt mai rar întâlnit și anume contra-performanța Oradei de a marcat doar 2 puncte într-un sfert.

În meciul cu Olimpia, perioadă de tristă amintire a fost a treia a jocului, încheiată cu scorul 2 - 18, iar în partida cu Rapid a fost sfertul 2, terminat cu 2 - 14.

U CSm Oradea, cu un lot format numai din jucătoare autohtone, are ca obiectiv în acest sezon evitarea retrogradării din Liga Națională.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!