Stiri Juniori U13 Feminin

U13 Feminin - Premiile individuale

U13 Feminin - Premiile individuale

Stagiunea din Campionatul Național U13 Feminin a ajuns la final duminică, 14 mai, atunci când s-au jucat ultimele partide. Turneul final de la Târgu Secuiesc s-a terminat cu victoria celor de la Dan Dacian București.

În meciul care a închis întrecerea de la Târgu Secuiesc, Dan Dacian București a dispus de CSM București cu 55 la 21, cucerind astfel titlul. În urma finalei s-a trecut la acordarea premiilor individuale, MVP-ul competiției fiind Bianca Stan. Jucătoarea lui CSM București a adunat medii de 26.8 puncte, 9.8 intercepții și 8.4 recuperări în cinci partide, iar finala a terminat-o cu 10 puncte, 6 recuperări, 5 intercepții, dar și 8 posesii pierdute.

Mai departe, distincțiile au fost acordate astfel:

Cele mai multe puncte înscrise: Bianca Stan (CSM București)

Cele mai multe recuperări: Alessia-Maria Horgos (CSȘ Ploiești)

Cele mai multe pase decisive: Eszter Zoller (KSE Târgu Secuiesc)

Cea mai de perspectivă jucătoare: Mara Sălăgean (CSȘ Brașovia Brașov)

Echipa ideală a turneului: Bianca Stan (CSM București), Iringo Benedic (KSE Târgu Secuiesc), Orsolya Csosz (CSȘ Sfântu Gheorghe), Raisa Bianca Suller (NBS Cluj-Napoca), Carla Monica Maftei (Dan Dacian București)

Clasamentul în urma turneului de la Târgu Secuiesc:

  1. Dan Dacian București
  2. CSM București
  3. NBS Cluj-Napoca
  4. KSE Târgu Secuiesc
  5. CSȘ Sfântu Gheorghe
  6. CSȘ Brașovia Brașov
  7. CSȘ Ploiești
  8. CSO Voluntari

*foto: Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!