Stiri Juniori U13 Feminin

Universitatea Cluj-Napoca trece de CSM Oradea

Paul Olar

Paul Olar
08.12.2014

Universitatea Cluj-Napoca a bifat al treilea success stagional. Formația pregătită de Mihai Coldea și Florin Covaciu a dispus luni seara de Universitatea CSM Oradea, scor 87-75. Încleștarea a contat la etapa cu numărul XV și s-a disputat la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Amfitrioanele au inaugurat remarcabil încleștarea, terminând actul întâi în avantaj, 21-16. Grație Ioanei Gavra, bihorencele au limitat rapid diferența și au practicat un baschet rapid, punându-le probleme adversarelor. Chiar și așa, clujencele au reușit să intre la cabine sub adăpostul a două lungimi, 42-40.

Situația s-a menținut strânsă și la revenirea combatantelor pe parchet. Alături de Gavra, americanca Smiley a fost adesea prezentă la finalizare. În replică, “U” a beneficiat de un trio alcătuit din Amber Jones, Annie Kassongo, respectiv Kristina King. Prima sportivă amintită a pus umărul la ofensiva trupei sale, care și-a depășit adversarele cu 21-13 în actul decisiv.

Contabilizând 29 de puncte, 10 recuperări și  5 assist-uri, Amber Jones a fost MVP-ul întâlnirii. Irina Gavrilă a izbutit 17 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări, pe când Kristina King și Annie Kassongo au reușit câte 14 puncte fiecare.

De partea cealaltă, Ioana Gavra a totalizat 28 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Bianca Smiley a marcat 15 puncte, în timp ce Vlaicu a pus pe tabelă 12. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!