Stiri Juniori U13 Feminin

Universitatea CSM Oradea nu renunță. Orădencele vor evolua și sezonul viitor în LNBF

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
14.08.2013

În această pauză competițională s-a vorbit tot mai mult de intenția echipei Universitatea CSM Oradea de a nu participa în noua ediție a Ligii Naționale de baschet feminin. Totuși, zvonurile au fost infirmate de oficialii clubului orădean care au declarat faptul că bugetul echipei pentru participarea în Liga Națională este asigurat.

”Noi nu dorim să retragem echipa din campionat. Avem bugetul asigurat pentru participare în Divizia A dar nu avem bani pentru jucătoare noi. Din păcate nici la admitere nu a venit nici o jucătoare la Universitatea din Oradea. vom continua să activăm în Divizia A”. a declarat directorul sportiv al CSM U Oradea, Iacob Hanțiu, pentru arenabihoreana.ro

Legat de componeța lotului pentru sezonul viitor al LNBF, acesta a spus că se dorește aducerea a 2-3 jucătoare pentru a crește valoarea echipei.

„Dorim să mai aducem două sau trei jucătoare de valoare pentru a creşte nivelul echipei. Dar nu se înghesuie nimeni pentru a sponsoriza această echipă. O să stabilim cu Adrian Niculescu (reconfirmată antrenor principal) programul de pregătire al secţiei” a mai spus acesta pentru sursa citată mai sus.

În precedenta ediție a Ligii Națioanle de baschet feminin, CSM U Oradea a ocupat ultima poziție în clasament, fără a obține măcar o victorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!