Stiri Juniori U13 Feminin

Universitatea Oradea primește vizita panterelor roz

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
26.03.2013


Liga Națională Feminină

Arena Antonio Alexe 

miercuri, 27.03

ora 17.30



Fișa meciului

Ultima etapă a Ligii Naționale Feminine pune față în față pe Universitatea CSM Oradea și BCM Danzio Timișoara. Meciul va avea loc la Arena Antonio Alexe, începând cu ora 17.30 și va fi oficiată de cei doi, Ionuț Morar și Amalia Marchiș.

Gazdele și-au asigurat în etapa precedentă participarea în post-sezon, adjudecându-și victoria în fața echipei din Brașov. Elevele lui Dan Ionescu s-au impus pe teren propriu cu scorul de 94 la 85 în fața trupei din Brașov, înregistrând astfel cea de-a 12 victorie stagională. Totodată, panterele urmează să abordeze play-off-ul cel mai probabil din postura ocupantei locului 7

La polul opus, Universitatea Oradea, codașa clasamentului, este în pericol de-a rămâne fără victorie în această stagiune de campionat. Ultimul eșec gustat de gazdele de miercuri s-a consemnat în fața echipei SCM Craiova la scorul de 54-97.

Confruntarea are un dezondământ previzibil având în vedere pozițiile celor două echipe în clasament, dar și parcursul în sezonul actual regulat. Danzio Timișoara dipsune de un lot net superior față de cel al grupării gazdă de mâine, astfel că timișorencele pleacă în postura de favorite sigure. Altfel spus, pentru oaspete, partida de mâine va fi, pe lângă o formalitate, un antrenament înaintea abordării play-off-ului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!