Stiri Juniori U13 Feminin

Victorie la 10 puncte diferență pentru CSM Satu Mare în deplasarea de la Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.11.2014

LNBF

Etapa IX

72-82

Arena „Antonio Alexe” 

Oradea

1-8 Statistică 3-6

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obținut cea de-a treia victorie stagională după ce au trecut în deplasare de CSU Oradea cu scorul de 82-72. Meciul dintre cele două formații a contat pentru etapa cu numărul 9 din Liga Națională de Baschet Feminin. 

Formația venită din Satu Mare și-a adjudecat primul sfert la 4 puncte diferență, scor 19-15. Apoi, secvențele cu numărul 2, respectiv 3 s-au încheiat la egalitate, mai exact 16-16 și 21-21. Astfel, înaintea sfertului decisiv, tabela de marcaj din arena bihoreană indica 56-52 pentru fetele pregătite de Adriana Pricop. Ultima parte a întâlnirii se anunța a fi una extrem de interesantă, însă gruparea oaspete a izbutit un parțial de 26-20, care le-a adus într-un final victoria la 10 puncte diferență, scor 82-72. 

Flavia Ferenczi cu cele 23 de puncte puse pe tabela de marcaj a fost principala remarcată a trupei care și-a adjudecat confruntarea. Aceasta a fost urmată de Andreea Orosz cu 14 puncte, Eniko Laza 14, Marija Radovic 12, Toccara Ross 9, Ashley Adams 5, Luminița Manta 3, respectiv Renata Szmutku 2. De cealaltă parte, de la Oradea au punctat Cristina Badi 15, Bianca Smiley 14, Fila Smith 12, Morgan Jennings 10, Alexandra Chiș 9, Ioana Gavra 8 și Tamasha Bolden 4. 

În urma acestei victorii, Satu Mare a ajuns la 12 puncte acumulate în clasament cu un bilanț de 3 victorii și 6 pierdute. De cealaltă parte, bihorenecele rămân cu o singură victorie, avân în același timp nu mai puțin de 8 meciuri cedate. În runda următoare, Oradea joacă la Rapid, în timp ce Satu Mare primește pe teren propriu vizita puternicei formații CSU Alba Iulia. 

*Foto: informatia-zilei.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!