Stiri Juniori U13 Masculin

Colaborare între CSM LPS Bihorul Oradea și U-BT Cluj-Napoca

Colaborare între CSM LPS Bihorul Oradea și U-BT Cluj-Napoca

Trei juniori de la CSM LPS Bihorul Oradea vor face parte din echipa celor de la U-BT Cluj-Napoca care va juca la turneul Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament Qualifier. Acesta eveniment va avea loc la Belgrad în perioada 19-21 februarie.

Este vorba despre Vlad Marinău (foto), Luca Năstruț și Marian Schmidt. Tinerii jucători se vor alătura sportivilor legitimați la formația clujeană pentru o perioadă de pregătire înaintea acestei competiții. Ulterior, ei vor evolua pentru U-BT la turneul internațional de prestigiu din Serbia.

Anunțul a fost făcut de către site-ul oficial al clubului orădean, care menționează: 

Părțile au convenit că un astfel de acord este în beneficiul baschetului românesc și implicit al tinerilor jucători legitimați la CSM LPS Bihorul Oradea. Beneficiile unei experiențe de această natură pot fi de mare utilitate tuturor părților implicate, iar oportunitatea de a juca la acest nivel nu trebuia ratată atunci când ea se ivește. Pe această cale, clubul nostru transmite felicitări lui U-BT Cluj-Napoca pentru participarea la această competiție, una în care sportivii legitimați la CSM Oradea ar putea juca dacă toate condițiile existente în contextul actual vor permite acest lucru.

Programul grupării antrenate de Milorad Perovic și Horia Pascu la aceast turneu:

Vineri, 19 februarie

Steaua Roșie Belgrad - U-BT Cluj-Napoca - ora 10:00

U-BT Cluj-Napoca - Partizan Belgrad - ora 20:00 

Sâmbătă, 20 februarie

Maccabi Tel Aviv - U-BT Cluj-Napoca - ora 14:00

De asemenea, duminică, 21 februarie se va desfășura jocul de clasament, mai notează sursa citată.

*Foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!