Stiri Juniori U13 Masculin

CSM Oradea, noi recorduri istorice

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.12.2012

CSM Oradea a obţinut al 13-lea succes stagional după victoria înregistrată marţi seară. Elevii pregătiţi de Cristian Achim s-au impus în faţa lui "U" Mobitelco cu scorul de 84-82, într-o confruntare în care s-au văzut conduşi şi la o diferenţă de 10 puncte.

Graţie acestei victorii CSM nu numai şi-a consolidat poziţia de lider în Liga Naţională de Baschet masculin ci a înregistrat mai multe recorduri istorice. Primul pe această listă ar fi şirul de 9 victorii consecutive, ultima înfrângere fiind consemnată pe teren propriu, în etapa a 5-a, în compania vicecampioanei en-titre, BC Timişoara. Practic bihorenii şi-au păstrat invincibilitatea timp de 54 de zile în prima ligă din România devansând precedentul record de 8 victorii conescutive izbutit stagiunea precedentă.

Vezi aici programul şi rezultatele meciurilor susţinute până acum de Oradea

O altă invincibilitate consemnată de Maric&Co. se remarcă în meciurile pe care CSM le-a desfăşurat departe de casă. Orădenii sunt sigura echipă din LNBM care încheie turul de campionat neînvinsă în deplasare, cu 7 victorii din tot atâtea jocuri susţinute.

Vezi aici clasamentul Ligii Naţionale de Baschet masculin

În fine, marţi seară Oradea a înregistrat prima victorie all-time repurtată împotriva clujenilor de la "U" Mobitelco în Sala Sporturilor Horia Demian, acolo unde bihorenii aveau un bilanţ de 0-7 înainte de acest duel.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!