Stiri Juniori U13 Masculin

CSU Sibiu caută în continuare prima victorie a sezonului

Iulian Floca

Iulian Floca
19.10.2012

 

 

          CSU Atlassib Sibiu                                   BCM U Pitești

 

Sambata, 20 octombrie 2012, în sala Transilvania din Sibiu va debuta începând cu ora 17:15 partida de baschet dintre CSU Atlassib Sibiu si BCM U Pitești.

Partida apartine etapei cu numarul 4 din cadrul ligii nationale de baschet masculin.

Formația pregătită de Dragan Petricevic a pierdut toate cele 3 meciuri disputate până acum, și are nevoie de o victorie in acest meci ca de o gură importantă de oxigen.

Pe de cealaltă parte, nici piteștenii nu stau mult mai bine, acumulând în acest debut de campionat doar o victorie la scor, în fața lui Dinamo București în etapa trecută.

În ultimele 3 întâlniri oficiale ale acestor echipe, argeșenii au reușit să își adjudece victoriile, de fiecare dată aproape lipsiți de emoție.

Ambele echipe prezintă pretenții pentru o poziție cât mai înaltă în clasament la sfârșitul campionatului, deși până acum CSU Sibiu nu a reușit să își regăsească identitatea.

În momentul de față, BCM U Pitești ocupă locul al 10-lea cu 4 puncte, la egalitate cu Timba Timișoara și CSU Ploiești. De cealaltă parte, CSU Sibiu ocupă poziția a 14-a în compania celor de la Miercurea Ciuc, Constanța și Dinamo.

Meciul îi are ca arbitrii pe Olaru Alexandru, Bukuresti Laszlo și Podar Bogdan, observatorul prezent la meci fiind Stănciulescu Romi.

Partida va putea fi urmărită în direct pe DigiSport, cu începere la ora 17:15.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!