Stiri Juniori U13 Masculin

Cum arată echipa ideală a rundei a 25-a a Ligii Naționale

Cum arată echipa ideală a rundei a 25-a a Ligii Naționale

Sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin se apropie de final, această săptămână fiind extrem de aglomerată, cu meciuri din mai multe etape ale campionatului. Sâmbătă, 23 martie, s-a încheiat runda a 25-a, iar echipa ideală arată în felul următor:

Sam Sessoms (SCM U Craiova)

Fundașul american a impresionat de la venirea în România și în victoria de la Timișoara (86-71) și-a arătat încă o dată valoarea, adunând 40 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă în mai puțin de 30 de minute petrecute în teren.

Sessoms a avut 7/7 de la distanță, 7/10 din interiorul semicercului și 5/7 de la linia de libere, terminând cu un indice al eficienței de +38.

Cortez Edwards (CS Dinamo București)

Într-un meci la fel de important, Edwards a fost liderul dinamoviștilor în succesul obținut pe terenul lui CSM Târgu Mureș: 102-89. Acesta s-a remarcat cu 27 de puncte, 11 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și +36 la eficiență.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a marcat 9 din cele 13 aruncări de două puncte, una din cele trei încercări de la distanță și a transformat toate cele șase libere primite.

Nijal Pearson (CSM Oradea)

Tot un derby a reprezentat și duelul dintre CSO Voluntari și CSM Oradea, câștigat de vicecampioana României cu scorul de 95 la 87. Un mare merit l-a avut Pearson, care a contabilizat 21 de puncte, 11 pase decisive, 3 recuperări și o intercepție.

Liderul bihorenilor a înscris o singură aruncare liberă, însă a avut procentaje excelente din acțiune: 70% din interiorul semicercului (7/10) și 50% de la distanță (2/4) pentru un indice al eficienței de +30.

Shakem Johnson (CSM Galați)

Dunărenii au arătat o poftă ofensivă deosebită în ultimul joc disputat pe teren propriu, izbutind să înscrie aproape 100 de puncte în fața lui CSM Focșani și să obțină o nouă victorie: 99-86.

Principalul remarcat din lotul lui Florin Nini a fost Johnson, care a strâns 25 de puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac, având 50% la aruncările de două puncte (7/14), 100% de la distanță (2/2) și 83% de la linia de libere (5/6).

Dimitrius Underwood (CSM Târgu Jiu)

Foarte mult au marcat și elevii lui Kresimir Basic, aceștia obținând o victorie importantă pe terenul lui CS Vâlcea 1924: 100-96. Deloc surprinzător, liderul alb-albaștrilor a fost Underwood, autor a 24 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive în 29 de minute de joc.

Americanul a avut 6/8 din interiorul semicercului (75%), 2/4 de la distanță (50%) și 6/7 la aruncările de un puncte (86%).

*foto: Facebook – Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!