Stiri Juniori U13 Masculin

Dragan Petricevic: "Este foarte greu să se înțeleagă că noi lucrăm bine, până nu apar victorii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2012

Dragan Petricevic a vorbit despre înfrângerea lui CSU Sibiu în cadrul conferinței de presă ce a urmat jocului cu U Mobitelco Cluj-Napoca din runda a doua a sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin:

"Am vrut să punem capăt unei serii de șapte victorii consecutive ale Clujului în ultimii doi ani de zile, dar nu am putut. Clujul a avut în primul rând în Nikolov un jucător imperial, care astăzi în momentele cheie, în momentele importante a fost excepțional. E puțin spus excepțional. Apoi noi nu ne-am achitat de sarcinile defensive în ceea ce privește recuperările. Cred că echipa din Cluj a avut cel puțin cu 15 – 18 recuperări mai multe decât noi. Clujul a venit relaxat și bine pregătit pentru acest meci. Nu cred că are vreun rost să vorbim de ghinion. Eu nu sunt un antrenor care să facă așa ceva. Nu pot însă să omit că Gruev a jucat după 2 săptămâni de repaus total și a dus meciul până la capăt. Marjanovic, la fel și el, a avut o problemă cu accidentările de la începutul săptămânii. Nu sunt o scuză aceste lucuri și nu diminuează cu nimic meritele Clujului care a venit să profite și de faptul că pe umerii noștri a fost și o foarte mare presiune pentru că am jucat primul meci acasă. Unii jucători nu au făcut față acestei presiuni. Este foarte greu să înțeleagă cineva că noi lucrăm bine, până nu apar victorii. Deocamdată ne lipsesc victoriile. Nu avem decât să continuăm și să arătăm adevărata valoare în următoarele partide.

Marjanovic are nevoie de acomodare. S-a văzut clar pe teren că el încă nu se înțelege cu coechipierii. Era vizibil acest lucru. El este însă un jucător care știe baschet și are experiență. A reușit să ajute în anumite faze. Trebuie timp pentru toți jucătorii. Sigur că înfrângerea doare și nu e plăcută. E mult prea devreme să tragem concluzii și să spunem că nu ne putem atinge țelul dorit cu această echipă în acest sezon. Diferența s-a făcut pe final practic.. Acolo am intrat într-o serie de greșeli inexplicabile. Am dat lor mult prea multe ocazii ca să înscrie.

Nu știu dacă Velickovic este un exemplu azi. A făcut două faulturi total inutile într-un moment cheie în sfertul trei. El a fost un jucător mai în formă azi, dar la fel de bine a fost un jucător care a comis unele greșeli de gândire, care sunt greșeli la fel de mari ca și ale unui jucător care a ratat cinci greșeli consecutive. L-am certat și am de gând să îl cert și mai mult pentru că eu am nevoie de el pe teren și nu pe banca tehnică. Aici e vorba de o supărare care cu greu o să îmi treacă, dar am în continuare încredere în el și va rămâne în continuare unul din jucătorii de bază în echipă." (csusibiu.ro)

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditarta :

    Sibiul lucreaza bine
    Si tot lucrand bine si asteptand prima victorie se termina turul si play-off-ul e o fata morgana.

    cu 11 ani în urmă (14.10.2012) Raspunde
  • denisrodman7 :

    Sibiul lucreaza bine
    Sper sa vina cat de curand rezultatele.

    cu 11 ani în urmă (15.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!