Stiri Juniori U13 Masculin

EYBL U13: Alpha Sport Team Sibiu a obținut calificarea în Superfinală

EYBL U13: Alpha Sport Team Sibiu a obținut calificarea în Superfinală

Alpha Sport Team Sibiu și CSM Oradea au participat în perioada 10-12 martie la cel de-al doilea turneu din European Youth Basketball League la categoria U13, meciurile fiind ultimele din cadrul grupei B și s-au jucat în Ungaria.

Parcursul celor două a fost total diferit la Budapesta, acolo unde Alpha Sibiu a adunat două victorii în patru partide, iar CSM Oradea a pierdut fiecare joc.

În urma rezultatelor înregistrate în Ungaria, cei de la Alpha Sibiu au reușit să se califice în Superfinala EYBL U13, având un bilanț total de 5 victorii și 3 înfrângeri după cele două turnee din acest sezon. Orădenii, de cealaltă parte, au câștigat o singură dată în opt partide în EYBL U13 și au încheiat participarea europeană în acest sezon.

Rezultatele celor de la Alpha Sibiu la Budapesta:

57-39 vs. Kecskemet BA | Principalul marcator: Alexandru Ghișe (22 de puncte, 7 intercepții, 6 recuperări)

59-66 vs. BBA Komarno | Principalul marcator: Alexandru Ghișe (29 de puncte, 10 recuperări, 5 intercepții)

52-111 vs. Budapest Select | Principalul marcator: Alexandru Ghișe (25 de puncte, 3/3 de la distanță, 4 recuperări, 3 intercepții)

84-56 vs. Div Basket | Principalul marcator: Alexandru Ghișe (30 de puncte, 12 recuperări, 5 pase decisive)

În lotul cu care formația lui Alexandru Kovacs s-a deplasat în Ungaria s-au regăsit Patric Briciu, Cezar Ardelean, Alexandru Ghișe, Filip Corobea, Ștefan Ciobanu, Christi Butoi, Rareș Dumitru, Teodor Hășmășan, Bogdan Banciu, Luca Dogaru, Andrei Popa și Matias Huculeci.

Rezultatelor lui CSM Oradea în Ungaria:

38-121 vs. Budapest Select | Principalul marcator: Victor Maxim (14 puncte, 10 recuperări, 9 posesii pierdute)

57-77 vs. Div Basket | Principalul marcator: Vlad Purza (15 puncte, 4 intercepții)

49-110 vs. BC Uzhgorod | Principalul marcator: Victor Maxim (16 puncte, 13 recuperări, 4 intercepții, 2 capace)

58-88 vs. BBA Komarno | Principalul marcator: Victor Maxim (18 puncte, 15 recuperări)

Au făcut parte din lotul antrenat de Zoltan Hidi și Krisztina Kokovay următorii tineri jucători: Dragoș Veșa, Vlad Purza, Andrei Meșter, Eduard Strănici, Paul Romaneț, Bogdan Ciortan, Mihai Zifceac, Titus Vulpe, David Mălan, Bogdan Tăut și Victor Maxim.

Superfinala EYBL U13 va avea loc în perioada 16-18 iunie tot la Budapesta, acolo urmând să participe și U-BT Cluj-Napoca.

*foto: EYBL

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii