Stiri Juniori U13 Masculin

Mihai Paul: "Clujul este o contracandidată la accederea în playoff"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2012

Mihai Paul, jucătorul lui CSU Sibiu care în sezonul precedent a evoluat la U Mobitelco Cluj-Napoca, a prefațat confruntarea celor două echipe, programată a se desfășura sâmbătă (13.10), la Sala Transilvania din Sibiu.

”Eu am jucat derby-ul Ardealului odată. O să îl joc acum a II-a oară, dar din tabăra Sibiului. În primul rând Clujul este o contracandidată la accederea în play-off. Este și derby-ul Ardealului așa cum am mai spus. Trebuie să câștigăm. La Tg. Jiu, cei de acolo sunt foarte puternici pe teren propriu. Ne-am apărat foarte bine în acel meci. A fost o zi mai proastă la aruncările libere” a declarat Mihai Paul, conform csusibiu.ro.

Paul a avut 11 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări pentru 14 la eficiență în victoria lui U Mobitelco, scor 96-85, în confruntarea cu CSU Sibiu din sezonul precedent, desfășurată la Sala Horia Demian.

În jocul revanșă, la Sala Transilvania, Miță a avut 13 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții pentru 8 la eficiență în victoria Clujului, scor 89-87.

Foto: csufans.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!