Stiri Juniori U13 Masculin

Nebojsa Vidic; „Nu văd o diferență între Oradea și Voluntari”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.05.2024

Nebojsa Vidic; „Nu văd o diferență între Oradea și Voluntari”

FC Argeș se pregătește pentru o pauză de trei ani să intre în lupta pentru o medalie în Liga Națională. Gruparea piteșteană va juca cu CSO Voluntari în finala mică a campionatului. Primul meci al seriei are loc astăzi (11.05), de la ora 20:00.

Nebojsa Vidic, tehnicianul trupei din Trivale, a prefațat meciul de sâmbătă, punând accentul pe valoarea echipei adverse:

„E un sentinement deosebit să fii în primele patru echipe ale campionatului. Desigur, nu vrem să ne oprim aici. Cred că băieții mei și-au păstrat spiritul competitiv, iar eu le-am transmis cât de mult ar conta o medalie pentru club, lumea din oraș și, în final, pentru ei.

Pe durata sezonului chiar am spus-o, deși neoficial, că nu văd o diferență între Oradea și Voluntari. Cred că au și bugete asemănătoare. Să ameninț o echipă ca cea a Voluntariului nu ar fi profesionist și total greșit. Avem în față o formație extrem de valoroasă, cu jucători străini periculoși, care au venit în România din ligi foarte bine cotate, și o echipă care se bazează, poate, pe cel mai bun nucleu autohton. Un club mare, un antrenor valoros, ambițios, cu un CV foarte bun. Nu amenințăm, dar cred că băieții mei sunt pregătiți să ofere ce au ei mai bun în fața ultimului nostru adversar. Dacă va fi de ajuns și pentru ce va fi de ajuns, vom vedea”, a spus sârbul pentru rețelele de socializare ale echipei sale.

Meciul 1 al finalei mici dintre CSO Voluntari și FC Argeș are loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00 și este transmis în exclusivitate pe FRB TV.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe coconero :

    Imi plac declaratiile
    Care arată spiritul de luptator al acestui antrenor sârb si îi apreciez priceperea, văzând chipa pe care a construit-o.
    Voluntari are jucatori mai valorosi dpdv individual, insa nu au aratat ca au un joc de echipa, acesta fiind si motivul pt care nu au ajuns in finala mare, cred eu.

    Desigur, Voluntari pleaca favorită, insa pier

    cu 3 săptămâni în urmă (11.05.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!