Stiri Juniori U13 Masculin

Sasho Gruev: "Am schimbat câteva lucruri în ofensivă"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.10.2012

Sasho Gruev, coordonatorul de joc al echipei CSU Sibiu, principalul artizan al victoriei repurtate în fața lui BCM U Pitești (scor 93-87), a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre acest joc și schimbarea de experimare din punct de vedere pfensiv, respectiv despre starea sa de sănătate.

Ce părere ai despre meciul cu BCM U Pitești?

A fost un meci foarte greu de la primul angajament și până la ultima faZă de joc. Sunt de părere că am controlat meciul aproape în permanență și în final suntem învingătorii meritorii ai partidei.

A fost mai multă presiune pentru un rezultat pozitiv decât de obicei după începutul dificil de sezon?

Am început chiar rău sezonul cu cele trei înfrângeri după ce în cupă am obținut trei victorii. Dar știam că suntem într-un moment delicat. Am avut niște probleme cu accidentările și am avut mare nevoie să rămânem uniți, să trecem prin acest lucru împreună. Am avut suportul managementului clubului. Ne-a dat asigurări că au încredere în noi. E important ca în astfel de momente să ți se acorde încredere.

Nu doar din punct de vedere statistic, CSU Sibiu a fost o echipă mult mai bună pe faza ofensivă în acest meci raportat la primele trei jocuri din campionat. Cum a fost posibilă această schimbare după doar 58 de puncte în urmă cu câteva zile la Oradea?

Cum spuneam, trecuserăm printr-un moment delicat și am fost complet lipsiți de noroc. În plus acesta e baschetul, într-o zi îți intră absolut tot, în următoarea nu îți mai intră nimic. Am vorbit despre acest lucru, am și schimbat câteva lucruri în sistemul ofensiv și rezultatul s-a văzut: am făcut un meci mare.

Cum te simți acum după accidentarea suferită în turneul de cupă? Ai fost la capacitate maximă din punct de vedere fizic la meciul cu Piteștiul?

Mă simt bine. Probabil nu sunt în cea mai bună formă fizică după repaos. La meciul următor cu siguranță voi fi la capacitate maximă.

Ce părere ai despre jocul tău în acest meci? Cât de importantă a fost contribuția ta din punct de vedere ofensiv în opinia ta?

Este o întrebare pe care trebuie să o adresezi antrenorilor. Cel mai important este faptul că am câștigat. Suntem o echipă cu 15 jucători și fiecare componentă este importantă. Trebuie să continuăm munca, să fim uniți. Scopul nostru este comun, să încercăm să câștigăm fiecare meci. Uneori se întâmplă să pierzi, dar indiferent care e rezultatul final trebuie să dăm totul din noi la fiecare meci.

Te aștepți să continuați în aceeași notă din punct de vedere ofensiv?

Pentru mine cel mai important este să câștige echipa. Putem să înscriem 60 puncte într-un meci și să câștigăm. Asta contează: victoria!

Foto: www.csufans.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!