Stiri Juniori U13 Masculin

TF U13 M - U-BT Cluj și Dan Dacian București s-au calificat în finală

TF U13 M - U-BT Cluj și Dan Dacian București s-au calificat în finală

Semifinalele Campionatului Național U13 Masculin au avut loc sâmbătă, 3 iunie, în prima partidă de la Târgoviște fiind înregistrată o diferență importantă. U-BT Cluj-Napoca și Dan Dacian București vor lupta pentru titlu.

În prima semifinală s-au întâlnit U-BT Cluj și CS Dinamo CSȘ 6 București, ardelenii fiind cei care s-au impus cu 93 la 70 (30-12, 25-12, 28-16, 10-30), la capătul unui meci în care n-au fost conduși niciodată.

Andrei Vomir Bizo a terminat cu 28 de puncte și 10 recuperări, iar următorii marcatori pentru alb-negrii au fost Alexandru Hațegan (16 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive) și Filip Marchiș (14 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții).

Tudor Mucuț Chivu a fost cel mai eficient sportiv din meci cu cele 36 de puncte, 15 recuperări și 4 intercepții, în timp ce Ianis Terinte l-a urma cu 23 de puncte și 10 recuperări.

În cea de-a doua semifinală s-au întâlnit Dan Dacian București și Laguna București, primii având câștig de cauză cu 57-49 (20-11, 13-11, 9-11, 15-16). „Lupii dacici” urmează să se întâlnească pentru a patra oară cu U-BT Cluj în acest sezon, indiferent că a fost vorba despre Campionatul Național sau EYBL.

Albert Cristian Niculae a stat la final cu 12 puncte și 5 recuperări, iar Petru Iliescu și Eric Crăciun au contribuit cu câte 11 puncte, cel din urmă având și 15 recuperări.

Cel mai eficient jucător al Lagunei a fost Vlad Spârloghe cu un double-double format din 11 puncte și 21 de recuperări.

Duelurile pentru medalii vor avea loc duminică, 4 iunie. Finala mică se va juca de la ora 13.00 între CS Dinamo CSȘ 6 București și Laguna București, iar de la ora 15.00 va începe finala dintre U-BT Cluj-Napoca și Dan Dacian București. Partidele vor fi în direct pe canalul de YouTube al clubului CSȘ Târgoviște.

*foto: EYBL

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!