Stiri Juniori U13 Masculin

TF U13 Masculin - CSM Ploiești a cucerit titlul național

TF U13 Masculin - CSM Ploiești a cucerit titlul național

CSM Ploiești s-a impus în finala Campionatului Național U13 Masculin, scor 95-70 împotriva lui CSM CSU LPS Oradea duminică (08.05) în ultima partidă a Turneului Final desfășurat în Sala Olimpia din Ploiești.

Primul sfert a fost sub semnul echilibrului, ambele conducând, avantajul fiind de partea prahovenilor (26-21). Ploieștiul aproape a mers la +10 în sfertul doi, 38-29, Oradea apropiindu-se la două posesii, scorul pauzei fiind 45-38. Gazdele au controlat total repriza secundă și au marcat 50 de puncte în acest interval de timp, 34 doar în sfertul trei. Ecartul maxim a fost de 33 de puncte, CSM Ploiești impunându-se cu 95 la 70.

Prahovenii au terminat fără înfrângere sezonul 2021-2022 la această categorie de vârstă, cu 23 de victorii în tot atâtea meciuri. De partea cealaltă, Oradea a pierdut doar cu prahovenii pe tot parcursul stagiunii, ambele înfrângeri fiind suferit la Turneul Final.

Roberto Săndulescu a totalizat 30 de puncte, 6 recuperări, 4 intercepții și 3 pase decisive pentru învingători, iar Mark Mocsar a fost principalul marcator al orădenilor, cu 16 puncte și 5 recuperări

Antrenorul Ionel Ivan a avut următorii sportivi la dispoziție în această întrecere: Andrei Sebastian Nicolae, Vlad Alexandru Borcan, David Andrei Ilie, David Iordăchescu, Filip Barbu, Roberto Săndulescu, Alexandru Petre, Ștefan Dobre, Teodor Mihalea, Tudor Mihalea, Darius Coman, Rareș Tudorie și Ciprian Coniac.

În finala mică, Dan Dacian București a trecut cu 74-69 de U-BT Cluj-Napoca și a obținut medaliile de bronz.

Clasamentul Turneului Final al CN U13 Masculin:

  1. CSM Ploiești
  2. CSM CSU LPS Oradea
  3. Dan Dacian București
  4. U-BT Cluj-Napoca
  5. CSU Știința Slam București
  6. StoMart Iași
  7. Alpha Sport Team Sibiu
  8. CSȘ Târgoviște
  9. ID Îngerii Băniei Craiova
  10. Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș
  11. Laguna București
  12. BC CSU Sibiu

*foto: Mihail Oprescu / csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!