Stiri Juniori U13 Masculin

TF U13 Masculin și Feminin - Semifinalistele ediției 2021-2022

TF U13 Masculin și Feminin - Semifinalistele ediției 2021-2022

Meciurile din sferturile de finală în Campionatul Național U13, la masculin și feminin, au avut loc vineri (06.05), în urma acestora fiind cunoscute formațiile care vor lupta pentru medalii în ambele întreceri. Semifinalele din cadrul Turneelor Finale de la Ploiești și Târgu Jiu au loc sâmbătă, 7 mai.

Masculin

În penultimul act au ajuns trei formații care au încheiat faza grupelor la Turneul Final pe primul loc și una care s-a clasat pe poziția secundă. Astfel, în lupta pentru medalii au rămas CSM Ploiești, Dan Dacian București, U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU LPS Oradea.

Rezultatele în sferturi au fost:

  • CSM Ploiești - StoMart Iași 71-40
  • Dan Dacian București - CSȘ Târgoviște 82-22
  • U-BT Cluj-Napoca - CSU Știința Slam A București 65-47
  • Alpha Sport Team Sibiu - CSM CSU LPS Oradea 56-72

În semifinale o să se întâlnească CSM Ploiești cu Dan Dacian București (7 mai, ora 17.00) și U-BT Cluj cu CSM CSU LPS Oradea (7 mai, ora 19.00).

Ambele întâlniri vor putea fi urmărite pe YouTube CSȘ Ploiești Basketball Fans.

Feminin

Cu excepția unui joc, în întrecerea feminină s-au înregistrat diferențe de peste 10 puncte între în restul partidelor din sferturi, calificându-se în semifinale cele patru care au terminat pe primul loc faza grupelor. În penultimul act au ajuns CSȘ Alexandria, Rookies Oradea, Dan Dacian București și Smart Basketball Team Cluj-Napoca.

Rezultatele sferturilor:

  • CSȘ Alexandria - CSM Târgu Jiu 59-38
  • Rookies Oradea - NBS Cluj-Napoca 79-52
  • Dan Dacian București - CS Olimpia București 55-52
  • Smart Basketball Team Cluj-Napoca - Sportul Studențesc București 47-30

Duelurile din semifinale sunt CSȘ Alexandria - Rookies Oradea (7 mai, ora 17.00) și Dan Dacian București - Smart Basketball Team Cluj-Napoca (7 mai, ora 19.00).

Ambele întâlniri o să fie transmise pe YouTube CSM Târgu Jiu.

*foto: Mihail Oprescu / csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!