Stiri Juniori U13 Masculin

U-BT Cluj și Dan Dacian București au ajuns până în finala mică a turneului U13 din Serbia

U-BT Cluj și Dan Dacian București au ajuns până în finala mică a turneului U13 din Serbia

U-BT Cluj-Napoca și Dan Dacian București au participat în perioada 11-13 noiembrie la Belgrad la Basketball Serbia Autumn Tournament, competiție în cadrul căreia au ajuns până în semifinale și au avut un duel direct în finala mică.

ACS Dan Dacian a făcut parte din grupa B, „lupii dacici” reușind să termine pe primul loc cvartetul în urma victoriilor pe linie. Bucureștenii au trecut cu 46-28 de KK Trijumf Nis, cu 47-44 de KK Cedevita Junior și în cele din urmă cu 50-46 de KK Galeb Herceg Novi.

U-BT s-a aflat în grupa D, acolo unde clujenii au câștigat la diferențe importante de fiecare dată. Micii „studenți” au început cu 108-27 în fața lui Aris Salonic, apoi a urmat victoria cu 87-47 în duelul cu Rátgéber Kosárlabda Akadémia și ultimul meci al grupei a adus un succes cu 78-44 în fața lui KK Triglav Kranj.

Semifinalele întrecerii de la Belgrad au adus dueluri cu Partizan și Steaua Roșie. Dan Dacian București a pierdut cu 30-54 în disputa cu Partizan Belgrad, iar U-BT Cluj a cedat cu 53 la 60 în fața Stelei Roșii Belgrad, ardelenii venind la patru puncte în spate spre final de joc.

Finala mică 100% românească de duminică (13.11) a dat-o drept câștigătoare pe U-BT, scor 53-44, ACS Dan Dacian preluând conducerea în sfertul trei după un început lent de meci, ardelenii gestionând mai bine finalul întâlnirii.

*foto: EYBL

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!