Stiri Juniori U13 Masculin

U-BT Cluj și Dan Dacian București participă la un turneu în Serbia la categoria U13

U-BT Cluj și Dan Dacian București participă la un turneu în Serbia la categoria U13

U-BT Cluj-Napoca a anunțat pe site-ul clubului faptul că echipa U13 o să participe în următoarele zile la un puternic turneu din Serbia, întrecere care o să adune mai multe academii importante din Europa. Pe lângă ardeleni și Dan Dacian București o să reprezinte România la acest turneu.

Basketball Serbia Autumn Tournament se joacă în perioada 11-13 noiembrie la Belgrad, printre participante numărându-se mai multe echipe din spațiul ex-iugoslav, din Grecia, Italia sau Ungaria. Partizan și Steaua Roșie Belgrad, Stella Azzurra sau Rátgéber Kosárlabda Akadémia sunt printre academiile puternice prezente.

În primă fază se joacă sub formă de grupe, fiind patru a câte patru echipe. Dan Dacian București este în grupa B alături de KK Trijumf Nis (Serbia), KK Cedevita Junior (Croația) și KK Galeb Herceg Novi (Muntenegru), iar U-BT se află în grupa D alături de Aris Salonic (Grecia), Rátgéber Kosárlabda Akadémia (Ungaria) și  KK Triglav Kranj (Slovenia).

Programul formațiilor românești este următorul:

Vineri, 11 noiembrie

KK Trijumf Nis vs. Dan Dacian București - ora 10.00

U-BT Cluj-Napoca vs Aris Salonic - ora 14.00

Dan Dacian București vs. KK Cedevita Junior - ora 17.20

Rátgéber Akadémia vs. U-BT Cluj-Napoca - ora 21.20

Sâmbătă, 12 noiembrie 

KK Triglav Kranj vs. U-BT Cluj-Napoca - ora 11.20

Dan Dacian București vs. KK Galeb Herceg Novi - ora 14.00

Câștigătoarele grupelor o să joace în semifinale sâmbătă, iar duminică este programată finala. Toate jocurile din Sportska hala Radivoj Korac din Belgrad o să fie disponibile pe YouTube KSB Video.

*foto: EYBL

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii