Stiri Juniori U13 Masculin

U13 Masculin - Premiile individuale

U13 Masculin - Premiile individuale

Campionatul Național U13 Masculin a avut faza finală în perioada 31 mai - 4 iunie cu un turneu la Târgoviște. Finalistele au fost U-BT Cluj-Napoca și Dan Dacian București, formații care au reprezentat România și în EYBL la această generație. Ardelenii au câștigat cu 96-69 și au completat un sezon perfect, cu 26 de victorii în tot atâtea meciuri.

După ce întrecerea de la Târgoviște a ajuns la final, s-a trecut la acordarea premiilor individuale. MVP-ul competiției a fost Andrei Vomir Bizo, jucătorul lui U-BT Cluj-Napoca reușind să adune medii de 23.6 puncte, 10.8 recuperări, 1.6 intercepții, 1.4 pase decisive și 1.2 capace pe meci, totul pentru 26.4 index la eficiență.

Acesta s-a remarcat în finală cu 33 de puncte, 10 recuperări și 3 capace, după ce și în precedentele trei jocuri de la Târgoviște a încheiat cu double-double.

Mai departe s-au acordat următoarele premii:

Cele mai multe puncte înscrise: Tudor Mucuț Chivu (Dinamo CSȘ 6 București)

Cele mai multe recuperări: Tudor Mucuț Chivu (Dinamo CSȘ 6 București)

Cele mai multe pase decisive: George Mircea Ciurea (U-BT Cluj-Napoca)

Cel mai de perspectivă jucător: Alexandru Ștefan Hațegan (U-BT Cluj-Napoca)

Echipa ideală a turneului: Sebastian Lăpuște (U-BT Cluj-Napoca), Petru Iliescu (Dan Dacian București), Andrei Vomir Bizo (U-BT Cluj-Napoca), Tudor Mucuț Chivu (Dinamo CSȘ 6 București), Vlad Spâloghe (Laguna București).

Clasamentul a arătat astfel la finalul sezonului:

  1. U-BT Cluj-Napoca
  2. Dan Dacian București
  3. CS Dinamo CSȘ 6 București
  4. Laguna București
  5. Alpha Sport Team Sibiu
  6. WildCats Baia Mare
  7. CSȘ Târgoviște Tonika
  8. CSM Petrolul Ploiești

*foto: Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!