Stiri Juniori U13 Masculin

Uros Velickovic este primul jucător cu 30 puncte marcate într-un meci din Liga Națională

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.10.2012

Uros Velickovic a fost cel mai bun marcator al partidei pe care CSU Sibiu a pierdut-o, scor 63-75, în fața lui U Mobitelco Cluj-Napoca. Meciul a avut loc la Sala Transilvania din Sibiu și contează pentru etapa a 2-a în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2012/13. Sârbul este primul jucător care atinge această bornă în actuala ediție de campionat (nu sunt contabilizate performanțele din Cupa României).

Baschetbalistul ex-iugoslav, aflat la cea de-a 4-a echipă în campionatul românesc, a petrecut 31 minute pe parchet. În această perioadă a totalizat 4/7 la aruncările de două puncte, 4/9 la trei puncte și 10/11 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 puncte!

A contribuit cu 3 recuperări, 2 pase decisive și a pierdut posesia mingii de trei ori. Velickovic a comis patru faulturi și a fost oprit neregulamentar de șapte ori pentru un coeficient de 23 la eficiență.

De notat că CSU Sibiu a terminat cu 63 puncte marcate. Ardelenii au înscris 18 coșuri din acțiune, iar Urke a avut 8 astfel de reușite. De asemenea, Velickovic a înscris zece aruncări libere, adică jumătate din punctele echipei la acest capitol.

Foto: csufans.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!