Stiri Juniori U16 Masculin

CN U16 - Rezultatele primei zile de întreceri

CN U16 - Rezultatele primei zile de întreceri

Ziua de 27 februarie a consemnat debutul Campionatelor Naționale de Juniori. 

În cadrul primei zile de întreceri la categoria U16 - masculin au avut loc câteva partide atractive, decise în ultimele secunde de joc, dar și o serie de dueluri dezechilibrate. Scorul primei zile a fost făcut de BC CSU Sibiu, formație ce a depășit CSȘ Sibiu cu peste 100 de puncte diferență, scor 134 la 27. 

SCM Timișoara nu s-a putut prezenta la turneul de la Arad din cauza testelor Covid-19. În această situație, Valbon Arad și LPS CSS Bihorul s-au întâlnit de două ori în cursul zilei primei zile de întreceri (cele două formații și-au împărțit victoriile)

U16M - Rezultatele primei zile

Din punct de vedere al rezultatelor înregistrate, lucrurile au stat la fel și în cadrul întrecerii feminine U16. CS Crișul Oradea  a fost singura formație ce a reușit să treacă de borna celor 100 de puncte, bihorencele au dispus de CSȘ Bega Timișoara cu 109 la 55. 

U16F - Rezultatele primei zile 

Competițiile continuă astăzi, 28 februarie, ziuă în care sunt programate alte 41 de partide (29 de meciuri la masculin, respectiv 12 la feminin). 

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!