Stiri Juniori U16 Masculin

Ionuț Bâscoveanu: „Sperăm în cel mai scurt timp să ne punem pe picioare”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.09.2023

Ionuț Bâscoveanu: „Sperăm în cel mai scurt timp să ne punem pe picioare”

Corona Brașov a cedat categoric în primul meci pe prima scenă a baschetului românesc. Gazdele turneului grupei E din primul tur al Cupei României au cedat cu 81-60 împotriva celor de la CSO Voluntari în propriul fief și păstrează șanse minime la calificarea în Final Eight.

Ionuț Bâscoveanu a oferit un interviu pentru pagina de Facebook a grupării de sub Tâmpa în urma acestui eșec.

„Partea pozitivă a fost că am reușit să ne luptăm la recuperare, reușind 19 recuperări ofensive. Asta înseamnă că avem potențial să ne luptăm. Din păcate ne-a lipsit șansa la aruncările de trei puncte. Cu 15% e foarte greu să joci împotriva unei echipe care a marcat 65% de afară. Urmează meciul al doilea. Sperăm să ne recuperăm, să ne refacem și moralul. Șanse ar fi. Trebuie doar să credem puțin în ceea ce facem aici și să avem un pic mai multă răbdare. Mai avem puțin de lucru. Sperăm în cel mai scurt timp să ne punem pe picioare. Nu ne-a ajutat prea mult presezonul, perioada de pregătire. Competiția a început destul de repede. Ne-a prins mai pe toți în această situație. Potențialul fizic este foarte bun, dovadă că lupta de sub panou a fost destul de energică și avem potențial de creștere. Suntem la început de drum, așteptăm să se mai acomodeze la ritmul de joc (n.r. achizițiile din această vară) și sperăm să se integreze”, a declarat principalul brașovenilor.

Corona Brașov va încheia turneul de pe teren propriu duminică, 17 septembrie, cu o confruntare împotriva celor de la Laguna Sharks București, programată de la ora 19:00.

*foto: Facebook/Corona Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!