Stiri Juniori U18 Masculin

CN U18 - Rezultatele primelor partide din cadrul Turneului 2

CN U18 - Rezultatele primelor partide din cadrul Turneului 2

Ieri, 26 martie, au avut loc primele patru meciuri din cadrul Turneului 2 al Campionatului Național U18. 

LPS Focșani, din nou gazda turneului, a reușit să termine prima zi a întrecerii cu două victorii. Campioana en-titre a dispus de Athletic Constanța și de CS Agronomia. În celelalte meciurile ale zile, atât constănțenii, cât și echipa din Capitală au câștigat în fața lui ACS Petras Vikings Piatra Neamț. 

U18 Masculin - Rezultate 26 martie

În dimineața zilei de astăzi, 27 martie,  CSȘ 1 Athletic Constanța se va lupta cu Agronomia București pentru locul 2 în grupa D, în timp ce CSM Focșani va juca meciul cu Petras Viking Basketball Neamț. 

Pe lângă ultimele meciuri din grupa amintită mai sus, ziua de 27 martie include nu mai puțin de 57 de partide din cele 12 grupe în care au fost repartizate cele 42 de echipe înscrise în competiția masculină 

U18 Masculin - Program integral 27 martie

Tot astăzi, demarează și Turneul 2 din cadrul întrecerii feminină.

U18 Feminin - Program integral 27 martie

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!