Stiri Juniori U18 Masculin

David Antonescu face pasul spre Real Betis Basketball Academy

David Antonescu face pasul spre Real Betis Basketball Academy

David Antonescu își va continua activitatea sportivă în cadrul Academiei Real Betis Baloncesto Sevilla.

Baschetbalistul de poziția 3, un produs al LPS Focșani, a adunat deja 39 de partide în LNBM. În stagiunea precedentă, Antonescu a fost cel mai utilizat jucător sub 23 de ani din lotul lui CSM Focșani, formație antrenată de Petruț Mihai. Astfel, acesta a adunat medii statistice de 20:01 minute, 4,3 puncte, 2,2 recuperări, 0,5 pase decisive pentru 3,7 la eficiență. 

Pe parcursul acestei veri, Antonescu, ajuns la vârsta de 17 ani, a participat alături de naționala României la FIBA U18 European Challengers. Cu medii statistice de 11,3 puncte, 6,8 recuperări, 1,0 pase decisive și 12,8 la eficiență a fost unul dintre cei mai productivi tricolori în cadrul competiției găzduite de Slovacia. 

Sportivul originar din Focșani este unul dintre cei șase tineri jucători români care început recent drumul în cadrul academiei spaniole.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!