Stiri Juniori U18 Masculin

David Lăpuște continuă alături de U-BT Cluj-Napoca

David Lăpuște continuă alături de U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj se va baza pe tânărul David Lăpuște și în sezonul 2022/2023 în lotul echipei de seniori, cele două părți ajungând la un acord pentru prelungirea contractului.

Lăpuște vine după o stagiune în care a prins 19 meciuri în Liga Națională, cu medii de 1.8 puncte, 0.8 recuperări și 0.5 pase decisive, cea mai bună prestație având-o în meciul trei al semifinalei contra lui FC Argeș, când a terminat cu 8 puncte (4/4 din acțiune), 2 recuperări, o pasă decisivă și un indice de 11 unități la eficiență.

Tânărul conducător de joc în vârstă de 17 ani va începe cel de-al treilea sezon la nivel de seniori alături de U-BT Cluj.

Recent, David Lăpuște a participat cu naționala României la Campionatul European U18 - Divizia B de la Ploiești, unde tricolorii s-au clasat pe locul 7. Jucătorul campioanei României a adunat 11.3 puncte, 2.9 pase decisive și 2.6 recuperări în medie, fiind printre cei mai eficienți sportivi din tabăra „vulturilor”.

Alături de U-BT, Lăpuște are în palmares două titluri în LNBM și o SuperCupă, iar în stagiunea trecută a fost desemnat și MVP-ul turneului final la U18.

Campioana României îi are din lotul cu care a câștigat titlul în 2021/2022 pe Nandor Kuti, Patrick Richard, Karel Guzman, Andrija Stipanovic și Stefan Bircevic.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii