Stiri Juniori U18 Masculin

Decizia CCCLT referitor la memoriul CS Amicii: ”Nicio decizie!” (actualizat)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.12.2012

ACTUALIZAT 8 decembrie, ora 16:17. Clubul CS Amicii Pitești nu a dorit să comenteze decizia CCCLT.

Surse apropiate site-ului nostru spun însă că piteștenii nu vor plăti contravaloarea taxei de analiză a memoriului înainte de a se consulta cu un avocat în privința căilor de urmat pentru soluționarea problemei.

___________________

Comisia centrală de competiții, clasificări, legitimări și transferări (CCCLT) din cadrul Federației Române de Baschet a analizat în ședința din data de 6 decembrie memoriul înaintat de CS Amicii Pitești referitor la dreptul de joc al lui Alexandru Ionuț Rotariu în partida dintre LPS CSU Pitești și CS Amicii Pitești din cadrul etapei a IV-a a CN U18 masculin.

Concret, Robert Păcuraru, managerul CS Amicii, a contestat dreptul de joc al lui Rotariu la LPS CSU afirmând că jucătorul este legitimat la clubul său.

Vezi detalii despre situație și pozițiile celor două cluburi implicate!

Revenind la ședința CCCLT, comisia a constantat, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al Federației, că

petentul nu a respectat prevederile RGOC art. 16.13 pct. ”d” ultimul paragraf si 16.14, in sensul ca nu a achitat taxa de 200 EUR aferenta. In acest sens, FR Baschet a emis astazi 07.11.2012 factura necesara efectuarii platii, dupa care se va proceda in conformitate cu prevederile RGOC.

Aceeași rezoluție s-a dat și în legătură cu un alt memoriu, cel al CSU Ploiești privind jocul CNVS Gaiesti – CSU Ploiesti din ziua de 03.12.2012 in cadrul CN U14 masculin.

O altă decizie luată în ședința amintită este schimbarea datei de disputate a etapei a VIII-a a Ligii 1 masculin, de pe 22 decembrie pe 20 decembrie. Motivul îl constituie faptul că în perioada 19 - 21 au loc turnee de sală ale Ligii a II-a masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!