Stiri Juniori U18 Masculin

Dragoș Lungu: „Nu am comunicat cum trebuie în apărare și la asta trebuie lucrat”

Dragoș Lungu: „Nu am comunicat cum trebuie în apărare și la asta trebuie lucrat”

România a avut un debut nefast la Campionatul European U18 Masculin - Divizia B, organizat la Ploiești. Tricolorii au pierdut cu 64-68 împotriva Slovaciei, în Sala Olimpia, nereușind să completeze revenirea începută după pauza mare.

Dragoș Lungu a fost cel mai bun marcator al selecționatei pregătite de Cătălin Tănase. El a încheiat cu 16 puncte și 4 recuperări, dar a fost eliminat pe final pentru cumul de faulturi. El a marcat 6/12 aruncări din acțiune și 4/8 de la linia de libere, iar la final a avut un indice al eficienței de +13. După jocul cu Slovacia, Lungu a oferit un interviu exclusiv reporterului baschet.ro prezent la meci.

„Am început destul de slab, mai ales în defensiva, unde am jucat foarte moale. Nu am comunicat cum trebuie în apărare și la asta trebuie să lucrăm. Pe ofensivă ne-am mișcat bine și sperăm să ne ridicăm moralul pentru următoarele meciuri ca să arătăm mai bine. În a doua jumătate ne-am mișcat ceva mai bine. Antrenorul ne-a dat niște indicații și ne-a spus să fim mai agresivi, să nu le permitem atât de multe coșuri de trei și să facem close-out-ul mai bine. Păcat că pe final am primit câteva reușite de la distanță, dar învățăm din aceste greșeli. Cu Ungaria o să dăm tot ce putem și sper că vom avea și fanii în spate. O să fie un meci, dar sper să câștigăm.”

Următorul meci pentru naționala de U18 masculin a României va avea loc sâmbătă, 30 iunie, de la ora 18:00, împotriva Ungariei. Confruntarea va putea fi urmărită pe canalul de YouTube FIBA - The Basketball Channel.

*foto: Iuli Dobre

3 comentarii la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Dragule...
    Cred că ar trebuie să începeți să munciți serios dacă vreți să ajungeți jucători de baschet valoroși.

    cu 1 an în urmă (29.07.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Dorele...
    ...cine-i Dragu?... ca ieri nu l-am vazut pe teren...

    cu 1 an în urmă (30.07.2022) Raspunde
  • Pop Dorel :

    Hunter...
    Nu am vrut să jignesc un copil,de aceea iam spus dragule.

    cu 1 an în urmă (30.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!