Stiri Juniori U18 Masculin

FRB: "Dacă Roşu a participat la această ieşire neadecvată vom acţiona în consecinţă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.05.2014

În urma video-ului publicat pe o cunoscută reţea de socializare de către Eugen Roşu, tehnicianul formaţiei CSU Cuadripol Braşov şi al lotului naţional U16 masculin, site-ul Total Baschet a solicitat opinia Federaţiei Române de Baschet cu privire la cele petrecute.

Forul românesc a caracterizat scandările sportivilor de la CSU ca având un limbaj huliganic, de cartier, urmând ca antrenorul federal Tudor Costescu să analizeze situaţia, iar dacă se va dovedi că tehnicianul Eugen Roşu a participat la acele ieşiri, să ia anumite măsuri.

“Federatia Romana de Baschet se dezice de astfel de iesiri necontrolate, cu limbaj huliganic, de cartier, ale unor tineri baschetbalisti care la un eveniment privat au dat dovada de teribilism pubertin. Asa cum am mai precizat in nenumarate randuri, Federatia Romana de Baschet va sustine intotdeauna spiritul de fair play si conduita etica, atat pe terenul de joc, cat si in afara acestuia. Am discutat despre acest caz cu antrenorul federal Tudor Costescu, care va analiza situatia neplacuta creeata de jucatorii de la CSU Cuadripol  Brasov, si daca se va dovedi ca si antrenorul Eugen Rosu, care este si antrenorul echipei nationale, a participat la aceasta iesire total neadecvata, lipsita de fair-play, atunci vom actiona in consecinta."

La scurt timp după publicarea primului articol video-ul a fost şters de pe pagina preşedintelui Gabriel Calancea.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ala_nou :

    Ce treaba are Federatia?
    FRB nu are de ce se dezice. Este o petrecere privata, cu niste adolescenti care nu au limbajul unor fete de pension. Daca mai marii FRB se simt afectati de astfel de ovatii (cu care nici eu nu sunt de acord, dar sunt convins ca orice baiat din Romanica asta a strigat macar o data), ar trebui sa intre doar la Ateneu sau la Biblioteca Academiei.
    De cand nu ati mai fost la un meci de baschet prea pudicilor domni? Si... apropo domnilor din Federatie, cum sustineti dvs baschetul la nivel de juniori???!!! Masuri contra unui antrenor nebun care isi sacrifica familia si timpul de dragul meseriei pe care o are? Să deschidă gura doar cei care i-au depasit nivelul de performanta si cei care stiu cum se ridica o echipa la acest nivel.

    cu 10 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe petculescu :

    Total baschet
    Continuati sa "fabricati" un articol, desi este clar ca ati intrat cu/fara buna stiinta intr-o poveste in care se platesc niste polite la Brasov(vezi comentariile); toate aceste lucruri nu fac cinste site-ului dumneavoastra domnule Gherdan si mult clamata impartialitate a site-ului o impingeti in derizoriu; preferam lipsa de impartialitate a lui Adrian Micinic fata de goana actuala dupa senzational si dupa cat mai multe vizite pe site care implicit aduc bani, nu? In loc sa retractati articolul si sa recunoasteti ca ati gresit si ca nu aveti dovezi reale, vad ca treceti de la: antrenorul scandeaza la antrenorul participa apoi la publica pe pagina proprie si apoi publica pe pagina presedintelui si apoi "mi-a spus mie in niste discutii".....; probabil ca in final e de vina ca e antrenor si parintii nu au nici o treaba cum fac toti parintii care acuza sistemul de invatamant si profesorii, dar ei nu au nici o vina in educarea propriilor odrasle; chiar daca ceea ce faceti considerati ca nu este pedepsit de codul penal pentru oamenii de bun simt este tot calomnie iar ceea ce scrieti in josul fiecarei pagini adica: Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, ATACURI LA PERSOANA, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs." este aplicabil doar intr-un singur sens.

    cu 10 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nicolebata :

    Violenta in baschet
    Din amintirile unui spectator novice:

    Zi de inceput de mai, 2014, cu meci amical Aurel Vlaicu U16, cu arbitrii, cu tot tacamul.
    Si la un moment dat, cand echipa adversa are de executat faule, surpriza: Domnul grasut si micut, usor cracanat, care se pretinde ANTRENOR la Aurel Vlaicu tasneste pe teren pana la locul unde cei din echipa sa fac blocajul in careu, isi ia jucatorul de acolo, il impinge si ii da un sut in fund pana pe banca, unde il injura si ii mai trage cateva palme. Sub privirile pasive ale unei sali intregi, ale antrenorilor de la echipa adversa, ARBITRILOR, spectatorilor rataciti.

    Cine va face sesizare la FRB? Cine va anunta asociatiile pentru Protecţia Copilului? Ce masuri se vor lua?

    cu 10 ani în urmă (15.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 1Agelu :

    Hai sa fim seriosi !
    Stimata Doamna, nu se va intampla nimic ! Sunt doar niste polite de platit si acum i-au prins pe cei cativa oficiali brasoveni fara basca . Mie mi se pare evident mai de condamnat gestul celui de la Vlaicu dar nah, daca nu e postat pe pagina lu' G. Calancea ( de unde a fost sters da' dupa ce a fost postat de incriminatul E.Rosu mai inainte ) nu se pune . Pentru fapta antrenorului de la Vlaicu pedeapsa e mustrare in fata colectivului cu angajament ferm ca nu se va mai intampla . Iar pentru neispravitzii de la CSU musai trebuie suspendare pe 12 luni , amenda maxima si ( pentru toti oficialii clubului ) in genuchi pe coji de nuca pana la expirarea suspendarii . Cine face ca ei ca ei sa patzeasca ! Ca unii mai obtuzi se intreaba ce-au facut incriminatii e doar o dovada agravanta nu un motiv sa aflam ce s-a intamplat de fapt .

    cu 10 ani în urmă (15.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!