Stiri Juniori U18 Masculin

Gabriel Pîrjolescu: “Fiecare adversar este determinat să câștige”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.05.2013

Gabriel Pirjolescu

Gabriel Pîrjolescu a vorbit în exclusivitate pentru cititorii Totalbaschet.ro despre Turneul Final U18.

Turneul Final U18 este turneul unde se întâlnesc cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă și reprezintă scopul pentru care am muncit tot anul. Cred că va fi un turneu echilibrat, dorința de a câștiga va face diferența. Deși nu suntem printre echipele favorite cred că putem face o figură frumoasă dacă ne concentrăm, intrăm motivați pe teren și ascultăm indicațiile domnilor antrenori. Adversarii sunt printre cei mai buni din țară și apropiați ca valoare. Fiecare este determinat să câștige ceea ce va face din meciurile ce vor urma unele foarte grele.

Dinamovistul cosideră un avantaj faptul că turneul se va desfășura la București.

Fiind singura echipă din București este clar un avantaj datorită confortului care ni-l creează faptul ca suntem acasă, nu mai intervine oboseala și stresul de pe drum iar meciurile se joacă într-o sala pe care o cunoaștem foarte bine.

Foto: Arhivă personală

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!