Stiri Juniori U18 Masculin

România a încheiat cu victorie participarea la FIBA U18 European Challenger

România a încheiat cu victorie participarea la FIBA U18 European Challenger

La ultimul meci din cadrul FIBA U18 European Challenger, România a trecut de Irlanda, scor 79-76 și a terminat competiția pe locul 5. 

Ultimul act al confruntării de sâmbătă, 7 august, a aparținut tinerilor tricolori. Aceștia au restabilit egalitatea la 57, după care s-au distanțat chiar și la 9 puncte. Irlandezii au mai recuperat pe final și au avut șansă să schimbe soarta partidei prin Gribben, însă aruncarea sa de la distanță nu și-a atins ținta. 

În condițiile în care Tudor Somăcescu s-a accidentat la mână în partida cu Ucraina și nu a fost trecut pe foaia oficială de joc, Dragoș Lungu a adunat 17 puncte și 9 recuperări pentru 18 la eficiență, Octavian Ilie a contribuit cu 16 puncte și 5 pase decisive, David Antonescu a terminat cu 12 puncte, 7 recuperări și 3 recuperări, iar David Oprea a totalizat 12 puncte.

Darragh Ferguson a fost cel mai bun irlandez, cu 18 puncte. 

Bilanțul României în cadrul turneului găzduit de Levice a fost 2-2 la general, suficient pentru clasarea pe locul 5.  

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!