Stiri Juniori U18 Masculin

România, înfrângere cu Slovacia la FIBA U18 Challenger

România, înfrângere cu Slovacia la FIBA U18 Challenger

România a fost învinsă de gazda grupelor D și E din cadrul FIBA U18 Challenger, Slovacia, cu scorul de 67-57. 

Tinerii "Vulturi" au început slab partida și au pierdut primul sfert cu 20-10, ceea ce i-a obligat să alerge după reducerea ecartului pe toată durata partidei.

David Antonescu a fost cel mai bun tricolor, baschetbalistul lui CSM Focșani a adunat 13 puncte (2/3 la două puncte și 3/5 la trei puncte) și 9 recuperări pentru un indice de 20 la eficiență. Luca Colceag a adăugat 9 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive, în timp ce Vlad Marinău a strâns 8 puncte, 4 recuperări și 4 intercepții. 

 Din tabăra slovacilor s-a remarcat, David Novak cu 16 puncte și 14 recuperări. 

În urma acestui rezultat, reprezentativa noastră ajunge la 1-1 la general. Astăzi, 5 august, de la ora 16:00, este programată partida împotriva Ucrainei, ultima din faza grupelor. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii