Stiri Juniori U18 Masculin

România învinge Elveția la debutul în U18 European Challengers

România învinge Elveția la debutul în U18 European Challengers

România a început cu o victorie parcursul la U18 European Challengers. Tricolorii antrenați de Ionuț Bâscoveanu au trecut de Elveția cu scorul de 93-78, într-un meci care s-a desfășurat astăzi, 3 august, la Levice, Slovacia.

Prima repriză a fost la discreția României, care și-a creat un avantaj important până la pauză, 54-35. Eleveția a dat semne de revenire în sfertul trei, pe care l-a câștigat cu scorul de 29-22. Avantajul tricolorilor nu a fost pus în pericol în actul decisiv, câștigat de ai noștri cu 17-14 și astfel România a obținut primul succes în competiția din Slovacia.

Luca Colceag a fost cel mai bun jucător al României cu 18 puncte, 12 recuperări, 7 pase decisive și 32 la eficiență. Dragoș Lungu și-a trecut în cont 23 de puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive și 25 la eficiență. Bogdan Creț a contribuit cu 14 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive iar Tudor Somăcescu cu 10 puncte și 2  recuperări.

Nicolo Isotta a reușit 27 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive pentru elvețieni. Achile Spadone a adăugat 22 de puncte și 13 recuperări.

România joacă în meciul următor chiar împotriva țării gazdă, Slovacia, mâine, 4 august.

foto: unitedhoops

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!