Stiri Juniori U18 Masculin

România U18 s-a impus într-un meci de verificare împotriva naționalei Suediei

România U18 s-a impus într-un meci de verificare împotriva naționalei Suediei

Aflată pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Campionatul European U18 Masculin - Divizia B, naționala României a disputat un meci de verificare cu selecționata similară a Suediei.

Tricolorii au reușit să câștige întâlnirea de marți (26.07), scor 82-76, ocazie cu care toți cei trecuți pe foaia de joc au putut evolua.

Cinci sportivi români s-au aflat în double figures, Tudor Șomăcescu și David Lăpuște reușind să marcheze ambii câte 16 puncte. Mai departe, Andrei Oinaru a pus 12 puncte pe tabelă, Lorenzo Diaconescu 11 și David Antonescu 10.

În acest lot s-au regăsit și doi jucători care nu vor evolua în cele din urmă la European, Vlad Nistor și Robert Paliciuc. Primul 5 trimis pe parchet a fost alcătuit din Lăpuște, Șomăcescu, Lungu, Diaconescu și Antonescu.

Antrenorul Cătălin Tănase a selectat cei 12 tineri baschetbaliști pe care se va baza la Campionatul European U18 Masculin - Divizia B organizat în România, lista fiind disponibilă AICI.

„Vulturii” vor disputa toate meciurile din faza grupelor în Sala Olimpia din Ploiești, prima dispută fiind programată vineri, 29 iulie, începând cu ora 18.45 împotriva Slovaciei. Partidele din cadrul acestui turneu continental vor fi în direct pe YouTube FIBA – The Basketball Channel.

*foto: arhivă fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!