Stiri Juniori U18 Masculin

Scandări obscene din partea antrenorului lotului naţional U16 masculin, Eugen Roşu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.05.2014

Gest încredibil din partea antrenorului principal al lotului naţional U16 masculin, Eugen Roşu. Într-un video publicat pe un cunoscut site de socializare, de către tehnicianul braşovean, pe pagina personală a fostului preşedinte al CSU Cuadripol Braşov, Gabriel Calancea, Roşu se află alături de elevii săi de la categoria U18 masculin scandând mai multe texte obşcene la adresa clubului "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca. De menţionat că gruparea CSU Cuadripol Braşov a pierdut, saptămâna trecută, finala Campionatului Naţional U18 masculin împotriva clujenilor de la "U" Mobitelco.

Alături de Eugen Roşu în videoclip mai sunt menţionaţi sportivii Andrei Vasilcoi, Horia Lazăr, Onea Dragoş şi Andrei Gheorghe, toţi de la CSU Cuadripol Braşov, ultimii doi fiind convocaţi la lotul naţional U18 masculin alături de trei sportivi de la "U" Mobitelco.

Trebuie menţionat faptul că în cadrul lotului naţional U16 masculin, condus de Eugen Roşu, sunt convocaţi doi sportivi de la "U" Mobitelco, Mureşan Andrei şi Tămăşdan Daniel. Rămâne de văzut cum se vor simţi aceştia în condiţiile în care cunosc reacţia neprofesională a antrenorului Eugen Roşu.

Video-ul poate fi accesat aici.

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe hobby :

    Pt.Eugen
    Cu acest gest si-a aratat frustrarea.Nu este de mirare rezultatele negative pe care le-a dobindit in acesti ani.
    In loc sa lucreze la mentalitatea jucatorilor si sa incerce motivarea acestora acest antrenor deloc titrat se manifesta ca si un huligan din banda ultrasilor.
    Rusine pentru atitudinea unui antrenor de lot national.

    cu 10 ani în urmă (12.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe flo :

    masuri ???
    Astept reactia Federatiei Romane de Baschet pentru gestul incalificabil al acestui om .

    cu 10 ani în urmă (12.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    extraordinar!
    Si ce maaare chestie a facut pana la urma? Erau intr-un mediu privat si se distrau. Ca baietii. Sau va imaginati ca baietii la varsta asta sunt domnisoare de pension?
    @hobby - pai chiar asta facea : lucra la mentalitatea jucatorilor si-i motiva. Iar in finala chiar au dat tot. De fapt, intotdeauna jucatorii Brasovului au "murit" pe teren.
    Eu zic sa nu fim mai catolici decat Papa. Rusinica i-as arata-o mai degraba celui care a postat inregistrarea...

    cu 10 ani în urmă (12.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dwade :

    eugen rosu
    Omul face ce stie ... sa formeze viitori componenti ai galeriei Fotbal Club Brasov. Cu baschetul n-are nici o treaba. FRB nu va lua nici o masura ca e full de personaje de aceeasi factura cu eugen. Dupa cum spuneam in alte postari, valoarea baschetului juvenil e data de valoarea antrenorilor. Iar antrenorul Lotului National, care este considerat cel mai valoros a aratat din plin in acest video ce si cat poate. Cum sa formeze caractere competitive acest individ ?? Nici o sansa domnilor!! Zero!! Parintii care-si lasa copiii la antrenamente, in deplasari, cantonamente cu un astfel de individ sunt complet iresposabili.Copiii lor nu doar ca-si pierd timpul, dar se vede cu ochiul liber in ce directie merge formarea caracterului acestora. Tipul merita dat afara nu doar de la Lotul National al Romaniei, dar si de la echipa de club de unde-si ia leafa.

    cu 10 ani în urmă (12.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescovicius :

    Radiografie
    La Brasov se intampla lucruri stranii. Eugen, bun tovaras al paharului, il aduce langa el pe Dragos Floarea de la Sibiu - suspendat si amendat. Mai face o colaborare cu Constanta - Cristi - suspendat si amendat.
    Va spuneam in alta interventie ca nu o sa mai auzim mult timp de Brasov la nivel de juniori. Poate domnul Rosu stie despre ce vorbesc si mi-a luat-o inainte cu acest gest de cartier.
    Pana la urma fac pariu ca nu se va intampla nimic pentru ca dirijorul constantean din umbra isi va face treaba la federatie. Asta daca nu vrea sa-si mai promoveze sarbul preferat.
    Ma bucur pentru Magda Jerebie ca a inteles ca locul ei nu este acolo si a plecat la timp.

    cu 10 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe slide :

    MARE SOC!!!
    "Jurnalistul profesionist" sau "comentatorul necunoscator"? Mare diferenta doar ca exprimare in cazul articolului de mai sus. Ma gandesc la faptul ca un jurnalist in adevaratul sens al cuvantului, daca nu investigheaza, macar verifica informatia primita de la "anonimi". Doar ca un punct de vedere strict personal am constatat ca:
    - In filmare nu apare nici un oficialde la CSU Brasov !!!!!!
    - in afara faptului ca acolo sunt cativa jucatori de la Brasov, mai sunt prezenti si de la alte cluburi din tara, inclusiv de la U Cluj!!!!!!!!!!!
    - este, dupa cate vad eu, o petrecere privata neavand legatura cu terenul, vestiarul sau sala de baschet
    - numele si prenumele copiilor mentionate chiar daca asta eate DOAR o presupunere, acest fapt neputandu-se distinge, la fel bine cum ma pit intreba sau afirma ca acolo este si Baseacu!!!
    - este un "articol" tendentios vadit, fara sa iau apararea cuiva pentru "scandari" dar in mediu privat. Asta in conditiile in care stadioanele tarii sunt pline de urlete obscene la care nimeni nu se sesizeaza, chiar daca sunt si copii in tribune.
    - este o "scriere" probabil trimisa de vreun frustrat, mai ales ca dupa cate observ "cunoaste" nume din interiorul CSU Bv, fara ca in filmare sa existe vreo persoana din staful csu prezenta!!!! Iar cei de la totalbaschet.ro devin reapunzatori, mai ales ca nu este semnat articolul decat ca totalbaschet.ro
    - daca eu ma trezesc dimineata frustrat si ma apuc sa va scriu ca nus ce antrenor de baschet a baut motorina de la masina si de aia nu a ajuns echipa la meci, voi ma credeti si publicati fara sa verificati? Nu prea cred sau?
    - sper ca apare un drept la replica ca sunt curios si eu

    cu 10 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ala_nou :

    pt dwade
    Conteşti decizia Federaţiei de a-l numi pe Roşu antrenor la Naţionala de U16. În concluzie, Federaţia este incompetentă...Capabilule, unde l-ai văzut tu pe Roşu în filmare? Eu spun că era Brad Pitt.
    Şi da... ai dreptate. Copiii au pierdut timpul... au ajuns vicecampioni naţionali. Tu... ce realizări ai?

    cu 10 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!