Stiri Juniori U18 Masculin

U17M. U Mobitelco Cluj Napoca este noua campioană

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.06.2013

 

U Mobitelco 1 Cluj-Napoca a câştigat finala mare a Turneului Final al CN U17 Masculin. Clujenii au învins pe ACS Dan Dacian cu scorul de 71-68. Scor pe sferturi: 24-15, 19-13, 12-21, 16-19.

Din punct de vedere statistic, echipa din Capitală a avut procentaj de 42.8% la aruncările din interiorul semicercului, 33.3% la cel din afara semicercului, respectiv 50.0% la aruncările libere. Câştigătorii au terminat partida cu 22/50 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 44.0%, la aruncările de la distanţa a avut procentaj de 33.3%, iar la linia de pedeapsă au terminat partida cu 12 libere marcate din cele 17 acordate.

Remarcaţi ai partidei:

U Mobitelco 1 Cluj Napoca: Nandor Kuti – 21 de puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive; Vlad Chiriac – 15 puncte, 11 recuperări; Tim Ghiţă Urmanczy – 12 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă.

ACS Dan Dacian: Andrei Iliescu – 20 de puncte, o recuperăre, 6 pase decisive; Emanuel Cate – 16 puncte, 17 recuperări; David Georgiev – 12 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive.    

Clujenii termină Turneul Final cu 4 victorii şi o înfrângere, în timp ce bucureştenii au învins de 3 ori şi au pierdut de 2 ori.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    dramatic
    Un meci dramatic, pe muchie de cutit, cel putin asa am vazut de pe play-by-play.
    Felicitari clujenilor pt acest titlu care poate indulceste pierderea medaliei de aur la U18.

    cu 10 ani în urmă (02.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    desfiintare
    usor, usor ramanem fara sportivi in campionatele nationale ale juniorilor!acestia,pleaca din romanica,fara nici o clauza pusa de club,acceptata de A.F.F.R.basket fara nici un ajutor sa spunem, juridic,tinand cont de faptul ca CSS-urile sunt finantate din bani publici si nu este fair ca noi sa cotizam si altii sa profite mai tirziu financiar,iar FRB sa ne anunte ca POPA ,CATE, CUTI,COBZARU ne vor reprezenta la europenele deU16,18,20(apropos FIBA stie ca a dat turneu U20 Romaniei fara sa existe campionat la acest nivel? SI daca sportivii sunt lasati de cluburi sa plece, la cererea parintilor,luburile ar trebui sa ceara la acest transfer sumele cheltuite de clubul respectiv cu sportivul inclusive munca antrenorilor!Mai ales ca directorii cer rezultate si in acelasi timp dau acordul de transfer in schimbul unei prapadite grille platita de cluburi bogate care se vor alege cu rezultate deosebite si cu sume insutite din transferuri,Apropo,MALAGA a iesit vicecampioana Spaniei laU16,cu Trif siPopa iar echipele lor.....!E bine nu cluburi federatie antrenori coordonatori ai frb parinti minister-petru tine-i un mister!!!!

    cu 10 ani în urmă (02.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!